Geggamoja byter från Magento till Vendre
Hem E-HANDEL Geggamoja byter från Magento till Vendre

Geggamoja byter från Magento till Vendre

Publicerat av: Redaktionen

Systrarna Sara Marmsjö Sidenbladh och Anna Rietz hade en dröm om att driva företag ihop som både systrar och mammor.

Geggamoja byter från Magento till Vendre 2De började då med att designa och sy barnkläder i sin mormors källare. De saknade roliga och snygga barnkläder på marknaden och ville skapa ett eget märke som tillverkades med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Det blev fröet till det som idag är Geggamoja, och deras toplinemössor bärs av tiotusentals barn.

Ekologiskt och hållbart

Att välja ekologiska och hållbara material jämfört med konventionella material har alltid varit viktigt för Sara och Anna. “Vi vill bidra till att skydda natur och djur samt människan som arbetar med vår produktion. Det kostar lite mer men är värt det. “Vi säljer inte vilken skit som helst, vi säljer Geggamoja” berättar Sara stolt.

Flytten från Magento till Vendre är ett steg i Geggamojas satsning på e-handeln och en närmare kommunikation med kunderna. “Vi såg att vi inte kunde fortsätta växa i den takt vi behöver med Magento som plattform. Vi behövde en säker och snabbjobbad plattform där vi smidigt kan anpassa och jobba i själv, utan att behöva vara utvecklare” säger Sara.

Förutom ny plattform så lanseras nu även en kundklubb för Geggamojas trogna kunder samt sortimentet Online Only! med produkter som endast går att köpa online.

Relaterade Artiklar