Gear4 släpper mobilskal för Samsung Galaxy S20-serien optimerade för 5G

Gear4, ett ZAGG-företag och Englands största leverantör av mobilskal, lanserar sju olika mobilskal för nya Samsung Galaxy S20, S20+ och S20 Ultra inklusive det nya 5G-optimerade Hackney-skalet med integrerat D3O 5G Signal Plus-teknik.

Gear4 släpper mobilskal för Samsung Galaxy S20-serien optimerade för 5G 1Den nya serien av mobilskal har antimikrobiell teknik på ytan samt ännu bättre hållbarhet genom helt återvinningsbara produktförpackningar.

– Vår nya Gear4-serie för Galaxy S20 representerar två spännande nyheter för företaget som en del av vår strävan att förse konsumenterna med de bästa tillbehören för mobiltelefoner. Hackney 5G är det första mobilskalet som är utvecklat med världens enda 5G-optimerade skyddsmaterial D3O, som ger en starkare signal än andra konkurrerande mobilskal. Det är också första gången Gear4 integrerar antimikrobiell teknik i sina mobilskal, säger Gavin Slevin, Europachef på ZAGG.

Varje mobilskal i Samsung Galaxy S20-serien har en bakteriedödande teknik som tar bort 99,99 procent av de skadliga bakterierna. Vidare klarar de slimmade mobilskalen trådlös laddning och har integrerat D3O-material som ger överlägsen slagabsorption och är vetenskapligt framtagen för att skydda telefonen från slag, stötar och fall.

Hackney 5G mobilskal med D3O 5G Signal Plus Technology (399 kronor)

Nya Gear4 Hackney 5G för Samsung Galaxy S20, S20+ och S20 Ultra är det enda mobilskalet som har konstruerats för optimal 5G-anslutning i kombination med världens tunnaste och mest avancerade skyddsmaterial. D3O med 5G Signal Plus Technology använder små tomrum i materialet för att tillåta en starkare 5G-signal att passera genom mobilskalet, utan att kompromissa om fallskyddet på 4 meter. Det är det första materialet som uppfyller branschens tuffaste standard (sub-2.5) vilket resulterar i kristallklart ljud- och videosamtalskvalitet samt snabbare nedladdningshastigheter.

Övriga mobilskal för nya Samsung Galaxy S20-serien inkluderar:

  • Gear4 släpper mobilskal för Samsung Galaxy S20-serien optimerade för 5G 2
    Bildtext. Övre raden: Crystal Palace iriserande, Crystal Palace klar, Piccadilly blå, Hackney 5G Nedre raden: Wembley, Holborn, Oxford Eco, Battersea

    Wembley (299 kronor) – förbättrat hörnskydd för att klara 3 meters fall.

  • Crystal Palace (349 kronor) – ett transparent skal som ger ett ultimat skydd och klarar fall på upp till 4 meter tack vare D3O. Det genomskinliga skalet gulnar eller missfärgas inte med tiden. Crystal Palace finns i en iriserande variant samt en helt transparent variant.
  • Piccadilly (349 kronor) – det prisbelönta transparenta mobilskalet klarar ett fall på 4 meter och har kant-till-kant-skydd. Med en transparent baksida samt färgad ram i svart eller blått för att passa din mobil perfekt.
  • Holborn (399 kronor) – förbättrat stötskydd för telefoner med en glasbaksida tack vare D3O-material både på skalets sidor och över hela baksidan medan skalet är tunt och stilfullt. Klarar ett tapp i marken från 4 meter
  • Oxford Eco (399 kronor) – Det ultimata telefontillbehöret med en folio-design med kreditkortsplatser, ett integrerat stativ och ett 360-graders skydd som klarar fall på upp till 4 meter. Det ekologiska skärmskyddet är tillverkat av två återvunna plastflaskor.
  • Battersea (399 kronor) – Ultimat stötskydd med en tunn och mjuk design. Klarar fall på upp till 5 meter.