Garmin vívosmart 4: En elegant aktivitetsmätare med Body Battery och Pulse Ox
Hem NYHETER Garmin vívosmart 4: En elegant aktivitetsmätare med Body Battery och Pulse Ox

Garmin vívosmart 4: En elegant aktivitetsmätare med Body Battery och Pulse Ox

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag vívosmart 4, en smart aktivitetsmätare med energimonitor Body Battery som beräknar kroppens energireserver och informerar om den bästa tiden för aktivitet respektive vila.

Garmin vívosmart 4: En elegant aktivitetsmätare med Body Battery och Pulse Ox 2Har du ett Body Battery på 90 är det läge att sticka ut på ett tufft pass. Men visar klockad 20 gör du bäst i att ta det lugnt. För dig som är intresserad av din sömnkvalitet har vívosmart 4 avancerad övervakning av REM-sömn och kan mäta blodets syremättnadsnivåer under natten med den handledsbaserade Pulse Ox-sensorn.

vívosmart 4 är Garmins hittills mest fashionabla aktivitetsspårare i en mix av stil och finesser och finns i flera färger med metalldetaljer i silver, guld och roséguld. Den är helt vattentät så du kan ha den både i duschen och i poolen och batteriet håller upp till 7 dagar mellan laddningarna.

– Funktionen Body Battery ger kunderna användbar information i realtid om hur de ska hantera sitt aktiva liv, säger Andy Silver, produktchef på Garmin EMEA.

– När du får hjälp att avgöra vilken tid på dagen som din energi är högst, mår du bättre och kan utföra en mer produktiv träning.

Body Batterys innovativa funktion för energimonitoring gör att du kan hålla koll på kroppens energinivåer hela tiden, vilket underlättar vid schemaläggning av träning eller för vilotider och sömn.

Genom en kombination av data som inhämtas från hjärtfrekvensvariabilitet (HRV), stress, sömn och aktivitet, indikerar högt Body Battery att tiden är optimal för att vara aktiv medan en låg siffra tyder på att det är bättre med vila. Body Battery gör att du kan se ett mönster som visar hur aktiviteter och beteende under de senaste dagarna påverkar hur du mår vid ett visst givet ögonblick.

Med Garmins nya avancerade funktioner för sömnövervakning kan vívosmart 4 uppskatta lätt-, djup- och REM- sömn, samt rörelser under natten. Om du aktiverar Pulse Ox-funktionen kan också nivåer av syremättnad under sömnperioderna övervakas. Du kan sedan granska din sömnstatistik i mobilappen Garmin Connect.

vívosmart 4 har den nyutvecklade handledsbaserade pulsmätaren Elevate med varningar vid onormal hjärtfrekvens, VO2 max och aktiviteter för t ex promenad, löpning, styrketräning, simning och yoga.

vívosmart 4 har kontinuerlig stresspårning och en ny påminnelsefunktion för avslappning som föreslår att du tar en paus vid förhöjda stressnivåer. Det är enkelt att hålla sig uppkopplad och få väderprognoser, styra musik, ta emot smarta meddelanden med vibrationsvarningar, ha tillgång till ”find you phone” och sociala medier men även att kunna svara på textmeddelanden med förinställda meddelanden (endast Android).

Nydesignade Garmin Connect gör det enklare än någonsin att ”Beat yesterday” med färgstarka aktivitetskort som ger dig en snabb överblick över den mest viktiga statistiken. Scrolla ner för att jämföra dagens totalsummor med tidigare resultat, eller bläddra vidare för mer detaljerad information. Aktiviteter och annan statistik som inhämtats av enheten presenteras detaljerat med kundanpassad och filtrerad data, så att du bara ser vad som är mest relevant för dina mål. I Garmin Connect kan du även gå med i onlineutmaningar med andra vívosmart-användare eller starta en egen tävling tillsammans med dina vänner för att få virtuella utmärkelser och ett tillfälle att skryta lite.

vívosmart 4 har ett rekommenderat cirkapris på 1 599: – och finns i flera färger olika färger.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>