Garmin tactix Charlie – en robust multisportklocka med GPS, pulsmätare och taktiska funktioner
Hem NYHETER Garmin tactix Charlie – en robust multisportklocka med GPS, pulsmätare och taktiska funktioner

Garmin tactix Charlie – en robust multisportklocka med GPS, pulsmätare och taktiska funktioner

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag tactix Charlie, en GPS-klocka som kombinerar robust design med avancerad navigation och multisportfunktioner.

Garmin tactix Charlie - en robust multisportklocka med GPS, pulsmätare och taktiska funktioner 2Det är den tredje generationens tactix-klocka med topografiska kartor, pulsmätare, avancerade prestationsmätningar och en taktisk aktivitetsprofil tillsammans med mer än 26 inbyggda appar för alla typer av aktiviteter.

– tactix är designad för proffs och andra som behöver taktisk funktionalitet i sin klocka, säger Martin Resch, produktchef för EMEA på Garmin.

– Med hjälp av våra populära klockor tactix Bravo och Fenix 5X, har vi kombinerat det bästa från båda och skapat Charlie.

Kart- och navigationsfunktionerna på klockan hjälper dig att hålla koll på var du är och vart du skall med en snabb koll.

Klockan kommer förladdad med TopoActive-kartor över Europa, plus att det finns möjlighet att lagra upp till 16 GB kartdata för andra regioner och andra typer av kartor. Den har flera inbyggda navigationssensorer som 3-axlad kompass, gyroskop och barometrisk höjdmätare samt både GPS och GLONASS-mottagare för snabbare och mer exakt positionering.

tactix Charlie är byggd för att användas i tuffa miljöer och har en svart infattning i titan med beläggning av DLC (Diamond Like Carbon). Den bakre kåpan är i svart titan, och knapparna rostfria. Den 1,2-tums högupplösta skärmen syns bra i solljus och har kupolformat safirglas. tactix Charlie är även kompatibel med QuickFit- band, så du enkelt kan byta mellan silikon-, läder- och metallband, utan att några verktyg behövs.

Klockan kan visa två olika koordinatsystem samtidigt, till exempel MGRS och latitud/longitud.

När nattläget är aktiverat sänks bakgrundsbelysningen på skärmen och den syns utmärkt med mörkerseendeglasögon.

Med pulsmätaren Garmin Elevate har du pulsövervakning1 dygnet runt, utan att du behöver bära ett bröstband. Du kan övervaka dina aktiviteter med träningsstatus, träningsbelastning, återhämtningstid och mycket mer.

Förutom multisportfunktionerna innehåller tactix Charlie en mängd olika anslutna funktioner. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone2 kan du ta emot samtal, SMS, e-mail och kalenderaviseringar och notifikationer direkt på handleden. Den är också kompatibel med Connect IQ-store, så att du kan anpassa din klocka med appar och widgets.

tactix Charlie är vattentät ner till 100 meter3 har upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge och 20 timmar i GPS-läge. Du kan också välja UltraTrac energisparläge för att förlänga batteritiden ännu mer. Tactix Charlie beräknas finnas tillgängligt i mars 2018 till ett rekommenderat cirkapris på 7 999: -.

För mer information, besök www.garmin.com/tactixcharlie

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>