Garmin presenterar MARQ Collection: en serie med lyxiga uppkopplade tool watches, designade för att bemästra det liv som du lever
Hem NYHETER Garmin presenterar MARQ Collection: en serie med lyxiga uppkopplade tool watches, designade för att bemästra det liv som du lever

Garmin presenterar MARQ Collection: en serie med lyxiga uppkopplade tool watches, designade för att bemästra det liv som du lever

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag MARQ Collection, en serie med uppkopplade tool watches av traditionell klockkvalitet, som skapats baserad på Garmins långvariga erfarenhet inom flyg-, bil-, marin-, outdoor- och sportmarknaderna.

Garmin presenterar MARQ Collection: en serie med lyxiga uppkopplade tool watches, designade för att bemästra det liv som du lever 2Garmin har omdefinierat marknaden för multisportklockor och tagit fram de ultimata uppkopplade klockorna, utrustade med moderna användningsområden för smarta funktioner – MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition och MARQ Athlete – var och en designad och konstruerad för dem som inspireras av sin passion för att flyga, tävla, segla, utforska eller prestera inom olika sporter.

– Under de senaste 30 åren har vi skapat produkter som har genomsyrat människors passioner, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International

– Och nu har vi uppdaterat med MARQ tool watches, en serie extraordinära uppkopplade instrument, autentiska i detaljerna, en inspiration för nya äventyr.

MARQ Collection använder ytterst exklusiva material, noggrant utformade och designade med största omtanke vad gäller kvalitet som garanterar prestationer i de mest krävande miljöer. Kollektionen representerar ett autentiskt uttryck för sin ägares högsta ambitioner. Klockorna är tillverkade i titan, vilket är lätt, men ändå otroligt starkt. I kombination med ett välvt safirglas för ultimat repmotstånd, skapas den solida kärnan för alla MARQ-klockor. Den innovativa remmen eller armbandet i premiumkvalitet, kompletterar MARQ-klockans karaktär och ägaren kan matcha stilen med Garmins utbytbara QuickFit-armband.

Klockorna har en display som är läsbar i solljus, GPS med hög prestanda och avancerade sensorer som handledsbaserad pulsmätare och pulse ox2 för att spåra ett stort antal sportaktiviteter som löpning, cykling, simning och skidåkning. Den har också smartwatch-funktioner med premiumkvalitet, inklusive inbyggd musiklagring, Garmin Pay, smarta meddelanden och avancerad aktivitetsspårning1 för daglig användning. Och för de som behöver utökad batteritid, sträcker sig batteritiden från 12 dagar i smartwatch-läge till 28 timmar i GPS-läge och upp till 48 timmar i UltraTrac-läget.

Med avancerade funktioner specifika för varje modell och med material som är noggrant utvalt för varje kategori, är MARQ Collection utformad med precision vad gäller detaljer. Samtliga klockor i kollektionen är tillverkade för ett strikt syfte, både vad gäller form och funktion.

MARQ Aviator

Kombinationen av borstad titan och polerad svart keramisk GMT-infattning ger MARQ Aviator en ytterst klassisk stil. Klockan kompletteras med ett länkat titanarmband som bekvämt kan bäras under flygningar men som transfererar till en elegant klocka även utanför cockpit. GMT-infattningen ger piloter snabb tillgång till GMT-tid plus ytterligare två tidszoner, representerade genom lokala flygplatskoder på klockans urtavla. MARQ Aviator kommer också med dedikerade flygfunktioner, inklusive kartor med flygplatsdetaljer och avancerade säkerhetsfunktioner som Direct-To-Navigation, Nexrad Weather Radar, en världsomspännande flygplatsdatabas och Garmin-cockpitintegration.

MARQ Driver

MARQ Driver är förladdad med över 250 välkända racerbanor runt om i världen och konstruerad för bilentusiasten. Det adrenalinstinna röda och kolgrå tävlingstemat återspeglas i detaljerna i racingklockan; som boetten i materialet Dimond Like Carbon, den borstade keramiska tachymeter-infattningen eller hybridarmbandet, ett kolgrått titaniumhölje på utsidan för ett snyggt och raffinerat utseende, med röda silikonlänkar som ger bättre komfort och flexibilitet när temperaturen stiger i förarsätet. På tävlingsbanan avslöjar den sin sanna natur genom att erbjuda automatiserad tidtagning av förarens varvtider, automatisk varvuppdelning, live delta time och/eller Track Timer. Med Track Timer kan ägaren övervaka bilarnas tider från sidan av tävlingsbanan. Den beräknar automatiskt bilarnas genomsnittliga hastighet och ger indikationer på tachymeterskalan på infattningen och gör att upplevelsen av prestationerna på racerbanan blir maximal.

MARQ Captain

För de som dras till vatten finns MARQ Captain med ett rikt nautiskt färgtema med en djupblå keramisk regatta-timer och en attraktiv innovativ rem i nylon. Den är vävd i södra Frankrike med utarbetad jacquardvävning, som möjliggör en blandning av tre blå toner till ett unikt levande mönster som understryker klockans marina karaktär. Remmen är tillverkad för exceptionell prestanda i saltvattenmiljöer och det tätt vävda garnet är laserskuret och införlivat i metallbehållare för att fullända det moderna och eleganta utseendet. MARQ Captain är till stor hjälp på däck med innovativa seglarfunktioner som kan vara avgörande under en regatta; som virtuell startlinje, tid att bränna och kryssningsguidning. Klockans urtavla visar aktuell vindhastighet, temperatur och tidvatteninformation för hemmahamnen, så att du kan bestämma dig för om förhållandena är de rätta för en dag på vattnet.

MARQ Expedition

Inspirerad av expeditionsinstrument i vintage-style har MARQ Expedition en 360° kompassinfattning, analoga barometriska skalor på klockans urtavla och en vegetabilisk garvad italiensk rem i vacchettaläder. Den tuffa remmen har präglats på baksidan för att ge smidighet och komfort redan från början. De vaxade sömmarna förseglar tråden från fukt, vilket förhindrar nötning. MARQ Expedition skapades för den moderna utforskaren, och har funktioner för TOPO-kartläggning, inbyggd autokalibrerande höjdmätare, barometer och kompass. MARQ Expedition är kompatibel med inReach® Mini satellitkommunikator3. Trådlös enhet-till-enhet-anslutning gör att ägaren kan fjärrkontrollera inReach Mini-enheten för att skicka och ta emot meddelanden överallt med hjälp av MARQ. Det nya expeditionsläget gör det möjligt för äventyrare att spåra säkert under flera veckor, vart än vägen för dem.

MARQ Athlete

Designen, optimerad för prestanda och det kraftfulla kolgrå/gula sporttemat gör MARQ Athlete till det självklara valet för utövare av uthållighetssporter. Infattningen kan stolt uppvisa det som är mest viktigt för idrottaren, som V02 max och återhämtningstid, det är bara att kasta ett öga på handleden. Dessutom innehåller MARQ Athlete avancerad löpdynamik för att ytterligare spåra träningsstatistik, mäta framsteg och finjustera formen. Med sensorer för olika biometrier får idrottaren ytterligare information om kroppens prestanda. MARQ Athlete är det perfekta verktyget för alla tävlingar och skapar en vinnande attityd varje dag.

Relaterade Artiklar