Garmin och Easyhunt erbjuder nya funktioner för jägare
Hem APPAR Garmin och Easyhunt AB erbjuder nya funktioner för jägare

Garmin och Easyhunt AB erbjuder nya funktioner för jägare

Publicerat av: Redaktionen

Garmin tillkännagav i februari förvärvet av Easyhunt AB, en nordisk leverantör av hundhalsband med mobiltäckning och jaktapplikationer för iOS/Android/web i Norden.

Vi är nu glada över att kunna berätta hur vi genom detta samgående kan förbättra vårt erbjudande mot dig som jägare och ge dig ett utmärkt verktyg att använda både före, under och efter jakten.

Mobilappen Easyhunt får en ny funktion som gör att Alpha- och Astro 320-hundar syns på kartan.

Genom att använda en Alpha eller Astro 320 samt hundhalsband tillsammans med en fenix, epix, tactix, Instinct 2 eller annan kompatibel smartwatch från Garmin (se komplett lista på Garmin.se) kan alla i jaktlaget se alla hundar i Easyhunt mobilapp*, en värdefull funktion för både jägare och hundförare.

Garmin och Easyhunt erbjuder nya funktioner för jägare

“Inom Norden ökar användandet av produkter från både Garmin och Easyhunt. Med dessa produkter kan jägare få alla de funktioner de önskar då de är ute på jakt” säger Jan-Åke Arenäs, VD på Garmin Nordics. “Och med möjligheten att se både Alpha- och Astro 320-hundar i mobilappen erbjuder Garmin en bättre integrerad upplevelse för jägare på den nordiska marknaden.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar