Game4Padel, Instantpadel och ikoniska sportlegender intar Europas största shoppingcenter, Westfield i centrala London
Hem GAMING Game4Padel, Instantpadel och ikoniska sportlegender intar Europas största shoppingcenter, Padel till Westfield i centrala London

Game4Padel, Instantpadel och ikoniska sportlegender intar Europas största shoppingcenter, Padel till Westfield i centrala London

Publicerat av: Redaktionen

Den 5–7 november tar Game4Padel, Storbritanniens ledande Padel operatör, den omåttligt populär sporten Padel till Westfield London för ett tredagarsevenemang som kommer att visa upp varför Padel har blivit så populär i UK och över hela världen.

Padelbanan på Westfield London är en Instantpadelbana en svensk innovation, som innehar en världsunik design som inte kräver några större markarbeten och som kan byggas upp på ca sex timmar – en avgörande faktor för att göra evenemanget genomförbart.

Game4Padel, Instantpadel och ikoniska sportlegender intar Europas största shoppingcenter, Westfield i centrala LondonStjärnor som kommer att medverka inkluderar f.d. världsledande tennisspelaren, Andy Murray och hans äldre bror Jamie Murray tillika Andrew Castle och Annabel Croft. Utöver ovan så kommer fler celebra gäster bjudas in och avslöjas först under dagarna

Ett fullspäckat schema således, med aktiviteter som kommer att äga rum på banan under de tre dagarna, inklusive drop in tider för vanliga besökare, där de kommer att uppmuntras att ge sig ut på Instantpadelbanan och “ge det en chans”!

Game4Padel samarbetar också med välgörenhet, Give It Your Max som kommer att ta med sig barn och ungdomar lokalt, till Westfield för att prova spela padel för första gången.

Melanie Lalou, chef för Westfield Rise, Storbritannien säger: “Det är briljant att välkomna en framväxande och älskad sport till Westfield London, tillsammans med framträdanden från en mängd ikoniska sportlegender. Westfield erbjuder tilltalande utrymmen och en ivrig publik för varumärken att engagera sig i, vilket gör centren till de perfekta destinationerna för varumärken att nå nya kunder. Vi är glada över att samarbeta med Game4Padel för att möjliggöra och inspirera besökare att prova på padel.”

Game4Padels VD, Michael Gradon: “Att kunna ta padel till Europas främsta shoppingdestination är bra för sporten eftersom det ger oss en fantastisk plattform för att ta den till en mycket bredare publik. Padel är ett otroligt beroendeframkallande, roligt spel som är mycket sällskapligt och lätt att plocka upp och det trivs i urbana miljöer och innerstäder i länder som Spanien och Italien. Vi hoppas att alla som stöter på sporten personligen på Westfield eller genom att läsa, titta på eller höra om den på grund av denna aktivering kommer att vara intresserade av att ta reda på mer. Vi har planer på att öppna upp till 50 nya arenor under det kommande året, så att få tillgång till att spela Padel kommer att bli mycket lättare för människor över hela landet”.

Christoffer Granfelt medgrundare Instantpadel:

”Vi är glada och stolta över att samarbeta med Game4Padel och vara en del av detta spännande event på Westfield.

Vår världsunika lösning i kombination med Game4Padels kunskap om den brittiska marknaden kommer att tillåta oss att kunna presentera vår unika lösning på bredare front.

Det är dessutom extra kul att vi får vara med och vara en del av att tillgängliggöra sporten tillika intresset för Padel rent generellt över hela Storbritannien.”

Game4Padel har redan flest arenor runt om i Storbritannien, inklusive Withdean Sports Club (Brighton), Heron Tennis Centre (Newquay), Windsor Penarth Lawn Tennis Club (Penarth) och Parabola Edinburgh Park Business Park. Företaget har ytterligare 30 arenor säkrade inklusive Ocean Terminal Leith, och ett partnerskap med golfs R&A på Lethamhill Glasgow, Marriot Tudor Park, Grappenhall (Lancashire), Draycott Sports Centre (Staffordshire), och är i diskussioner om cirka 100 ytterligare andra arenor.

Game4Padel stoltserar med en mångsidig grupp erfarna brittiska investerare och ambassadörer, inklusive före detta världsledande tennisspelare Andy och Jamie Murray, Liverpool FC och Holland-stjärnan Virgil Van Dijk, de tidigare brittiska no.1-spelarna Annabel Croft och Andrew Castle, och walesisk rugby legenden Jonathan Davies.

Game4Padel erbjuder sig att samarbeta med ett stort utbud av arenor, inklusive sportklubbar, fritidscenter, parker, skolor, universitet och i allt högre grad kommersiella arenor. Dess kapital och tekniska expertis gör det möjligt för dem att finansiera, installera, underhålla och driva padelbanor i vilken miljö som helst. Företaget skapar också skräddarsydda coachnings- och spelprogram, evenemang, turneringar och engagemangsaktiviteter för barn och skolor.

Relaterade Artiklar