Freja eID har nu passerat 400 000 användare
Hem NYHETER Freja eID har nu passerat 400 000 registrerade användare

Freja eID har nu passerat 400 000 registrerade användare

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man har passerat 400 000 registrerade användare och hade totalt 412 000 registrerade användare per den 26 november.

Freja är en digital wallet med en mängd funktioner för mer kontroll och mindre friktion i den digitala världen.

Bland annat innehåller den en statligt godkänd e-legitimation för identifiering till hundratals offentliga och privata e-tjänster. Freja kan också användas som en fysisk ID-handling i mobilen, exempelvis för paketutlämning och apoteksärenden. Utöver detta ger Freja användaren möjlighet att lagra och skanna covidpass, hantera e-tjänstelegitimation, ID-skydd och datadelning med samtycke.

I början av 2021 hade Freja 100 000 användare och användartillväxten har varit kraftig under året. Detta har medfört att Freja under flera tillfällen innehaft förstaplatsen på topplistorna för de mest nedladdade apparna i AppStore och Google Play.

Freja eID har nu passerat 400 000 användareJohan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Den kraftiga användartillväxten visar att det koncept vi har skapat med Freja möter ett behov hos användarna. Personligen tror jag det är kombinationen av alla olika funktioner som är nyckeln; att Freja inte bara är en e-legitimation utan att den också har en lång rad andra funktioner som gör det digitala livet smidigare och säkrare.”

Relaterade Artiklar