Framtidens automationsplattform- ctrlX AUTOMATION
Hem NYHETER Framtidens automationsplattform- ctrlX AUTOMATION

Framtidens automationsplattform- ctrlX AUTOMATION

Publicerat av: Redaktionen

Styrsystemet ctrlX CORE kan liknas vid en mobiltelefon för automation där önskad funktionalitet installeras i form av appar: PLC, Motion, Robot, o.s.v. och kan användas där det passar bäst, konventionellt i en egen kapsling eller integrerat i ett servo för att spara utrymme.

Framtidens automationsplattform- ctrlX AUTOMATION

Framtidens automationsplattform- ctrlX AUTOMATION

Eftersom operativsystemet är öppet och baserat på Linux går det att programmera i valfritt språk: IEC61131, PLC Open, C/C++, Java, Python eller varför inte grafiskt med Blockly som passar perfekt för robotapplikationer.

Systemet har också en integrerad webserver, så även HMI-t kan visas i den plattform som passar bäst för applikationen.

De nya servona ctrlX DRIVE är kompakta och skalbara och kan användas för alla applikationer, från enkla uppgifter med enstaka axlar till avancerade maskiner med många axlar.

Servona finns från 6A ända upp till 375A och kan kombineras och dela energi för att erbjuda exakt rätt lösning till varje applikation.

I kombination med våra linjärmoduler säkerställs att mekanik och elektronik är perfekt matchade för varandra.

Linjärmodulerna är kända för sin höga kvalitet och långa livslängd, och tillsammans med de moderna MS2N-motorerna erhålls en linjärrörelse med hög precision i utrustningen.

För att förenkla igångkörning så kan motorerna levereras med linjärenheternas mekaniska data förprogrammerat i motorminnet. Allt för att komma igång så snabbt och säkert som möjligt.

Relaterade Artiklar