För första gången länkar Garmin radarfunktioner till GPS-teknologi för golf med Approach G80
Hem NYHETER För första gången länkar Garmin radarfunktioner till GPS-teknologi för golf med Approach G80

För första gången länkar Garmin radarfunktioner till GPS-teknologi för golf med Approach G80

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar i dag Approach G80, den första allt-i-ett handhållna premium-GPS:en som länkar samman Garmins välkända GPS-teknologi med funktioner för att beräkna avancerade data om slagen.

För första gången länkar Garmin radarfunktioner till GPS-teknologi för golf med Approach G80 2De nyintegrerade radarfunktionerna ger slagkraftsmätning vilket innebär att du kan analysera och konsekvent finjustera golfsvingen – på driving rangen eller under spel på banan – genom att läsa av klubbhuvudets och bollens hastighet, slagvariabler, svingens hastighet samt uppskattat avstånd. Approach G80 har en 3,5-tums pekskärm i färg, ett uppladdningsbart batteri som varar upp till 15 timmar, en snabbknapp för att visa slagkraftsmätningen under spelet. Genom att introducera ett antal nya tränings- och spellägen får du möjlighet att bli mer konsekvent i dina driving range-slag, med möjlighet att delta i virtuella rundor i fullfärg på över 41 000 förinlästa banor runt om i världen.

– Med Approach G80 kan golfare äntligen dra nytta av en handhållen GPS som integrerar funktioner för att beräkna avancerade data om slagen vilket hjälper till att höja spelet till nästa nivå, säger Dan Bartel, försäljningschef för Garmin International.

– Den handhållna enheten fungerar som en allt-i-ett-handledare som introducerar förstklassiga radarfunktioner samtidigt som man kopplar upp spelare med golfcommunities runt om i världen.

Att du får möjlighet att testa och förbättra konsekvensen i slagen är en av de viktigaste funktionerna i Approach G80, och den är utrustad med användbara tränings- och spellägen – Warm-Up, Tempo Training, Virtual Round och Target Practice. Handenheten har en inbyggd funktion för att kontrollera slagen under uppvärmning och tempoträning för att bestämma hastighet på boll och klubbhuvud, slagvariabler, uppskattat avstånd och lämpliga moment för backswing och downswing och kan utvärdera tempot för just dig. Du kan använda Approach G80 för att överträffa och finjustera din personliga statistik eller för att lägga upp en runda med dina vänner på driving rangen och se hur du står dig i konkurrensen. Virtuella rundor möjliggör att höja insatserna genom att tävla i simulerade turneringar med användare över hela världen, och Target Practice ger dig chans att fokusera på kortspelet, eller spel med driver eller järnklubbor genom att få poäng för att träffa specifika mål på distans i tävlingar för en eller två spelare.

När du väl är ute på banan kan Approach G80 användas för en djupdykning i funktioner som är designade för att ge detaljerad precision för en bättregolfupplevelse. Funktioner som Touch Targeting gör att du kan peka på en specifik punkt som visas på displayen, oavsett om det är i framkant, bakkant eller i mitten av green, på fairway men även i hinder och doglegs – för att visa exakt avstånd till den specifika platsen. Du kan öka teckenstorleken på Approach G80 för att lättare läsa av avståndet till framkant, mitten eller bakkant av green. Med Green View kan du som golfentusiast också zooma in på greenen och se dagens position för flaggan eller flytta flaggan till den position där du faktiskt ser den för att förbättra precisionen. Oavsett om du ska slå ett slag upp- eller nedför en backe justerar funktionen PlaysLike Distance automatiskt avståndet till det specifika målet baserat på den höjd där du står. Dessutom fungerar Approach G80s PinPointer-funktion som en kompass för att enkelt leda dig till green under utmanande blinda slag. Approach G80 har ett digitalt scorecard för upp till fyra spelare med scoringalternativ för Stroke Play, Stableford, Skin Games och Match Play med justerbara handikapp.

Du kan ladda ner appen Garmin Golfäoch använda alla de uppkopplade funktionerna associerade till Approach G80, inklusive simulerade turneringar på mer än 41 000 banor över hela världen samt automatiska uppdateringar över banorna. Du kan också koppla upp dig mot andra golfare genom att publicera och granska statistik, rankningar, spara scorecards och hålla koll på konkurrensen genom att vara med på veckovisa topplistor.

Approach G80 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 5 599:- Om du vill veta mer, besök garmin.com/golf.

Relaterade Artiklar