foodora och Svenska granar levererar julgranarna med q-fart
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora och Svenska granar levererar julgranarna med q-fart

foodora och Svenska granar levererar julgranarna med q-fart

Publicerat av: Redaktionen

Q-handelsbolaget och Svenska granar har ingått ett samarbete och ska från och med idag ge foodoras användare på plattformen möjlighet att beställa en julgran, leverans sker som vanligt inom 30 minuter samma dag.

En av de traditioner som följt med julen i alla år är julgranen – det magiska trädet som samlar hela familjen och sprider glädje.

Välj en klassisk julgran om du vill ha en julgran som sprider en härlig julig doft i hemmet, eller välj en Kungsgran om vill ha en julgran som fäller färre barr.

foodora och Svenska granar levererar julgranarna med q-fartJulgranarna kommer från svensk julgransodling som har varit i drift sedan 1982. Nu kan Stockholmarna äntligen få en av de vackra julgranarna levererade ända hem till dörren samma dag. Svenska granar gör jobbet åt kunden och väljer ut de finaste granarna för snabb leverans, och har Nöjd-kund-garanti som gäller för alla som handlar en gran.

– Vi har idag blivit blivit en enorm handelsplattform. Vi kan leverera allt och lite till väldigt snabbt. Det känns väldigt kul att vi även nu har julgranar till försäljning hos oss, säger Jens Högberg, Director of Growth foodora.

– Det känns väldigt kul att kroka arm med foodora. De är ett snabbt bolag likt oss själva, deras innovativa affärsutveckling har jag hållit ett öga på, och det kändes naturligt att ingå ett samarbete med den största aktören inom q-handeln, säger Oscar Stark, grundare av Svenska Granar.

 

Relaterade Artiklar