foodora market öppnar i Luleå och Göteborg
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora market öppnar i Luleå och Göteborg

foodora market öppnar i Luleå och Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Idag öppnar ytterligare två foodora markets.

De nya dagligvarubutikerna är som de övriga butikerna placerade strategiskt centralt, så att så många som möjligt av de boende i Luleå och Hisingen utanför Göteborg, kan handla mat med snabb hemleverans från 15 minuter.

Q-handelsbolaget etablering av butiker går nu fortare än fort.foodora market är butiken som stöper om hela spelplanen för aktörer inom livsmedelsbranschen, då q-handelsbolaget kan leverera allt från köttfärs till välling på kort tid.

foodora market öppnar i Luleå och GöteborgMed de två nya butiker har foodora redan nu 20 butiker, en siffra som kommer öka snabbt.

– Nu går det fort. Vi är ett bolag som har infrastrukturen redo och den kan snabbt implementeras runt om i hela Sverige. Det känns verkligen roligt få vara med och vara den drivande kraften i den här spännande utvecklingen som sker just nu i dagligvarubranschen, säger Hans Skruvfors koncernchef foodora.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>