foodora fortsätter utmana livsmedelsbranschen – två nya livsmedelsbutiker öppnar!
Hem E-HANDEL foodora fortsätter utmana livsmedelsbranschen

foodora fortsätter utmana livsmedelsbranschen

Publicerat av: Redaktionen

foodora market har på kort tid har blivit en nationell dagligvarukedja.

Butikerna är helt nya i sitt slag, och är en hybrid mellan det digitala och fysiska.

Dagligvarubutikerna är placerade på strategiska centrala platser, så att så många som möjligt av de boende i området kan handla mat med snabb hemleverans inom några minuter. Imorgon öppnar foodora market i Täby/Danderyd och Västerås.

foodora fortsätter utmana livsmedelsbranschen – två nya livsmedelsbutiker öppnar!Q-handelsbolaget tar genom sina butiker runt om i Sverige, ett starkare grepp om fler orter. Fram tills i idag har foodora snabbt rullat ut livsmedelsbutiker från norr till söder, idag får även Täby/Danderyd och Västerås sina första butiker. Totalt finns det nu 25 foodora markets i Sverige som stöper om spelplanen för aktörer inom livsmedelsbranschen, då q-handelsbolaget kan leverera allt från mjölk till välling och batterier på väldigt kort tid. Bolaget kommer fortsätta samma snabba takt att öppna flera butiker runt om i Sverige under 2022.

– Våra butiker och snabba leveranser fyller ett behov som ingen annan aktör tidigare har mött. Jag är stolt över att foodora är pionjärer och leder förändringen framåt, säger Hans Skruvfors, och fortsätter;

– Vi är ett bolag som har infrastrukturen redo och den kan snabbt implementeras runt om i hela Sverige. Det känns verkligen roligt få vara med och vara den drivande kraften i den här spännande utvecklingen som sker just nu i dagligvarubranschen, avslutar Hans Skruvfors vd foodora.

 

 

Relaterade Artiklar