Fem goda skäl: Därför ska du vara kräsen när du väljer laptop
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Fem goda skäl: Därför ska du vara kräsen när du väljer laptop

Fem goda skäl: Därför ska du vara kräsen när du väljer laptop

Publicerat av: Redaktionen

Att nöja sig med något som duger.

Fem goda skäl: Därför ska du vara kräsen när du väljer laptop 2huaweiVisst kan det vara bra ibland. Men inte om man vill höja sin livsstil till nästa nivå. Då bör man i stället sträva efter det bästa. Det gäller allt ifrån val av vänner till prylarna som underlättar dina framsteg och förbättrar din livskvalitet. Inte minst valet av laptop.

HUAWEI MateBook X Pro har just släppts på den svenska marknaden – en lika stilfull som kraftfull premiumlaptop som enligt den internationella techsajten The Verge är den bästa just nu. Oavsett var i livet du befinner dig eller vilken tv-serie du tittar på bör du ha en fullgod och snygg dator som presterar i alla lägen. Här följer fem anledningar till att välja just HUAWEI MateBook X Pro.

Vidga dina vyer

För att utvecklas måste man ibland lyfta blicken och bryta sina vardagsrutiner. Med HUAWEI MateBook X Pro kan du bokstavligen vidga dina vyer. FullView-skärmen är nästan helt kantfri och stödjer en upplösning på 3 000 x 2 000 pixlar och bildformatet 3:2. Därmed återger den allting in i minsta detalj, vilket garanterat förhöjer upplevelsen på säljpresentationen likväl som på fotbollsmatchen du tittar på.

Förberedd på allt ­– överallt

HUAWEI MateBook X Pro är redo i alla lägen. Såväl på jobbet som på fritiden. Med ett imponerande batteri på 57,4 Wh är du redo att prestera en hel arbetsdag, även om du skulle råka glömma laddaren hemma. Ljudsystemet från Dolby Atmos Sound System erbjuder effektfulla 3D-ljudupplevelser ur alla vinklar och reducerar dessutom brus i bakgrunden. Optimalt för de där viktiga videosamtalen. Och skulle du välta din espresso är det inte hela världen – tangentbordet är nämligen spillsäkert.

Mer att se, mindre att bära

Utsidan ger insidan en chans, sägs det. HUAWEI har satsat stort på innovativ design. Det märks tydligt på MateBook X Pros slimmade utseende. Den glatta metallfinishen är så lyxig det bara går att bli. Så pass att datorn kan komma att bli en av dina snyggaste accessoarer. Att den endast är 14,6 mm tunn och väger så lite som 1,33 kg gör den mycket bekväm att bära med sig.

Elegant utanpå, kraftfull inuti

Styrka behöver inte vara synonymt med stora synliga muskler. Människans främsta styrka sitter i hjärnan. Precis som på HUAWEI MateBook X Pro som drivs av åttonde generationens Intel® CoreTM i7 eller i5-processor. Trots den eleganta utsidan är insidan kraftfullare än du någonsin kunnat ana. Faktiskt en av de kraftfullaste på marknaden, vilket ger dig förutsättningarna att prestera på högsta nivå. Överallt.

Känslan sitter i fingrarna

Med HUAWEI MateBook X Pro kan du öva på din fingertoppskänsla och upptäcka vilken skillnad den kan göra för dig. Strömknappen har en snabb fingeravtrycksavläsare som gör att du kan vara inloggad på nolltid. Du kan scrolla och peka samtidigt tack vare pekskärmen i supertunt Corning Gorilla-glas med ett fingeravtrycksavvisande skikt. Navigera dig fram på ett fritt och smidigt sätt och upplev skillnaden.

Relaterade Artiklar