FDT System lanserar nyhet i ny kostym
Hem NYHETER FDT System lanserar nyhet i ny kostym

FDT System lanserar nyhet i ny kostym

Publicerat av: Redaktionen

FDT System satsar på framtiden och lanserar nu ett helt nytt butiksdatasystem och i samband med det en ny webbplats.

FDT System lanserar nyhet i ny kostym 2Efter en tid av utveckling och testning lanserar nu FDT ett helt nytt kombinerat POS- och Back Office-system. Systemet är webbaserat och kan integreras mot andra system i butikens digitala ekosystem. I samband med den nya produktlanseringen passar FDT på att lansera en ny webbplats: fdt.se.

Christian Borell, VD på FDT System:

”Vi är nu klara med vår satsning på ett integrerat POS- och Back Office-system och vi har valt att kalla produkten FDT Sellus. Lanseringen är i full gång och vi har fått ett mycket positivt mottagande från de kunder som redan testat systemet. Med FDT Sellus är det möjligt att integrera från alla håll. Vid vår utveckling har vi lagt stor fokus på enkelhet och öppenhet för att kunna ge maximal flexibilitet. Vi kan därför nu erbjuda ett modernt och framtidssäkert system som redan idag är rustat för morgondagens butik. Självklart är FDT Sellus webbaserat med tillgänglighet 24/7.

När vi nu lanserar vår nya produkt passar vi även på att presentera vår nya webbplats. Här är det enkelt att följa vad som händer på FDT och du kan läsa mer om det nya systemet Sellus”.

Relaterade Artiklar