EY’BRO SLÄPPER SOMMARKOLLEKTION – ÅBRO BRYGGERI LANSERAR WEBBSHOP
Hem NYHETER EY’BRO SLÄPPER SOMMARKOLLEKTION

EY’BRO SLÄPPER SOMMARKOLLEKTION

Publicerat av: Redaktionen

ÅBRO BRYGGERI LANSERAR WEBBSHOP

Varumärket EY’BRO gjorde succé när det lanserades under 2020 och blev snabbt en storsäljare på Systembolaget.

Nu lanserar Åbro Bryggeri en webbshop och släpper samtidigt en limited edition sommarkollektion.

Trogna följare kan fullända semestergarderoben med produkter så som badshorts, baddräkt och gnuggisar med EY’BRO’s logotyp och färger.

EY’BRO släpptes på Systembolaget i början av september 2020 och Åbro Bryggeri följer upp succén genom att lansera en webbshop och sommarkollektion för det populära varumärket. Utöver badshorts, baddräkt och gnuggisar för EY’BRO ingår även hawaiiskjorta med matchande badtofflor från KUNG, fiskarhatt med matchande t-shirt från BRON, keps och en uppblåsbar bad-ölburk till poolen från FEM KOMMA TVÅAN i det första sommarsläppet.

Webbshoppen riktar sig till de inbitna fantasterna till bryggeriets varumärken och sommarkollektionen är limited edition då planen är att släppa en ny kollektion av produkter till vintern. Populära produkter från andra av Åbros varumärken så som glas och ölhinkar kommer dock alltid att finnas tillgängliga i shoppen.

– Sedan lanseringen av EY’BRO har det varit ett stort intresse och efterfrågan på klädesplagg med just varumärkets logotyp och manér. Det känns därför extra roligt att kunna släppa en sommarkollektion för både EY’BRO, KUNG, FEM KOMMA TVÅAN och BRON inför semestern. Vi har idag en shop som ligger i direkt anslutning till bryggeriet som säljer glas och andra populära produkter och det känns extra bra i dessa tider att de produkterna nu blir lätt tillgängliga för alla, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri.

Webbshoppen har tagits fram i samarbete med Påhlsons Daylight AB och Åbro Bryggeri.

Relaterade Artiklar