Exklusiva Huawei Watch GT 3 Pro lanseras i Sverige
Hem PRODUKTNYHETER Exklusiva Huawei Watch GT 3 Pro Titanium och Ceramic lanseras i Sverige

Exklusiva Huawei Watch GT 3 Pro Titanium och Ceramic lanseras i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar nu flaggskeppen Huawei Watch GT 3 Pro Titanium och Ceramic.

Nya Watch GT 3 Pro kommer, som modellnamnen antyder, i de exklusiva materialen titan och keramik.

Smartklockorna är utrustade med en helt ny gränssnittsdesign, EKG, en skarp och tydlig skärm samt ett helt nytt sportläge för fridykning.

Smartklockan har även samma långa batteritid som resten av serien, med upp till 14 dagar användningstid och har dessutom ytterligare förbättringar för snabbladdning.

Nu kommer nästa version av den hyllade GT -serien med de nya modellerna: GT 3 Pro Titanium Edition och GT 3 Pro Ceramic Edition. Smartklockorna kommer i fem olika utföranden och i två storlekar, 46 mm respektive 43 mm. Var och en har sin distinkta design som är lika mycket modemarkörer som smarta assistenter för din träning och hälsa. Huawei Watch GT 3 Pro hjälper användaren att mäta det mesta som är möjligt gällande träning, men också hälsa. De nya smarta klockorna är utrustade med EKG-analys och mätningstekniken TruSeen 5.0+ vilket gör det möjligt att noggrant mäta hur hjärtat slår såväl som blodets syresättning. Watch GT 3 Pro har också fått tidigare funktioner uppgraderade och levererar en ännu mer personligt anpassad träningsupplevelse. Bland nyheterna märks exempelvis det nya professionella träningsläget för fridykning som kombineras med vattentålighet även i saltvatten och klarar dyk ner till hela 30 meters djup.

GT Pro 3 Titanium och Ceramic edition är utrustade med en högupplöst AMOLED-färgskärm på 46 respektive 43 mm. Deras större urtavlor är skarpa och tydliga, och gör det enkelt att läsa all data snabbare än tidigare. Detta är Huaweis mest exklusiva klocka hittills, där materialvalen samt produktionsprocessen är lika lång som den är noggrann, för att säkerställa tåligheten och utseendet på varje enskild klocka.

Titanium Editions robusta men lätta titanhölje har polerats för att ge en tredimensionell yta. Displayen är gjord av safirglas, ett material nästan lika hårt som diamant, och övriga material är känsliga nog att för att kunna känna av även de minsta förändringarna i kroppstemperatur. Därtill har klockornas tjocklek minskats med 0,5 mm jämfört med Huawei Watch GT 2 Pro för ytterligare förbättrad passform för handleden.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition är designad för att vara en perfekt balans mellan teknik och en snygg accessoar. Precis som Titanium Edition har Ceramic Edition hårt safirglas, vilket gör den mycket reptålig och slitstark. Safirglas finns också i sensorn på den keramiska bakboetten vilket ger bättre ljusinsläpp och noggrann hjärtfrekvensövervakning. Modellen är vidare tillverkad i hudvänliga material som möjliggör automatisk mätning av eventuella temperaturförändringar.

Förbättrar det professionella träningspasset

Huawei Watch GT 3 Pro har GT-seriens sportiga DNA, men med uppgraderad hårdvara och mjukvara, samt ännu fler och mer omfattande sportlägen. Med över 100 träningslägen hjälper Watch GT3 Pro användare att med grund i tidigare resultat och värden i kombination med de personliga prestationsmålen skapa en personlig plan för sin träning. Alla data kan därefter synkroniseras med andra kompatibla enheter, inklusive över 60 tränings-appar från tredje part.

Träningslägena omfattar allt från löpning, golf (driving range mode) och längdskidåkning till fri träning, oavsett vilket som är användarens favoritaktivitet så kan Huawei Watch GT 3 Pro alltid ge tips.

Dyk in i en vattentät framtid

En av de mest spännande nya funktionerna i Huawei Watch GT 3 Pro är dess förbättrade vattentålighet. Efter vattentryckstestning 200 gånger uppfyller den ingenjörsstandarden EN 13319 och uppnår banbrytande vattentät prestanda för dykning ner till 30 meters djup. Användaren hittar även ett nytt fridykningsläge, som ger dykinformation i realtid vilket kan vara oerhört användbart för alla som lär sig att fridyka. En funktion med anpassningsbara tabeller ger användaren en personlig träningsassistent som hjälper till med att förbättra förmågan att hålla andan.

Den personliga assistenten på din handled

Med en smartklocka har användaren tillgång till massor av appar direkt på handleden. Med den kan man njuta av träning, spel, underhållning och andra scenarier. Huawei Watch GT 3 Pro är utrustad med HarmonyOS Distributed-teknik som banar väg för smarta upplevelser i vardagen.

Huawei GT 3 Pro-serien bär med sig den långa batteritiden från Huawei Watch GT-serien, vilket ger upp till 14 dagars batteritid vid normal användning (eller åtta vid hög användning) för 46 mm versionen och upp 7 dagars batteritid (eller fyra dagar vid hög användning) för 43 mm versionen.

Exklusiva Huawei Watch GT 3 Pro lanseras i SverigeTrådlös laddning, som nu är 30 procent snabbare än WATCH GT 2 Pro, gör det snabbt och enkelt att ladda även för användare på språng. Huawei Watch GT 3 Pro är kompatibel med både Android och iOS, stöder Bluetooth-samtal och många fler smarta funktioner.

Prissättning och tillgänglighet

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition och Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition är tillgängliga nu med rekommenderade cirkapriser på 3990 – 5490 SEK inklusive moms.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar