Exklusiv Svensk distributör för Santor HARP Speech Protector
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Exklusiv Svensk distributör för Kanadesiska Santor HARP Speech Protector

Exklusiv Svensk distributör för Kanadesiska Santor HARP Speech Protector

Publicerat av: Redaktionen

CryptSec AB har tillsammans med Gideon Group skrivit svensk distributionsavtal med Kanadesiska Santor och deras HARP Speech Protector.

Detta innebär att Cryptsec AB kan numera erbjuda en av de mest innovativa TSCM produkterna på marknaden.

Exklusiv Svensk distributör för Santor HARP Speech ProtectorHARP Speech Protector är en nyskapande säkerhetsprodukt som använder två lägen för att skydda konversationer i ett rum och gör det mycket svårt för alla typer av mikrofoner att spela in dessa. HARP är tillverkad samt utvecklad i Kanada och följer deras hårda kvalitetskrav samt testrutiner. HARP är tillgänglig för olika typer av organisationer som vill skydda konversationer mot inspelning via mobiltelefoner, audiosändare/buggar, lasermikrofoner, externa väggmikrofoner samt andra typer av kontaktmikrofoner.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>