Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

THE FUTURE OF RETAIL INNOVATION – START HERE

2021-02-24 @ 08:00 - 2021-02-25 @ 17:00 CET

THE FUTURE OF RETAIL INNOVATION - START HERE 1

Den 24-25 februari 2021 förvandlas Kistamässan i Stockholm till Sveriges främsta mötesplats för framtidens handel.

Med digitaliseringens framfart, ändrade köpbeteenden och ökad internationell konkurrens ställs helt nya krav för att vinna slaget om kunderna och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Retail Expo är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.

FÖR UTSTÄLLARE – VINN SLAGET OM KUNDERNA

På Retail Expo exponeras du och ditt företag inför tusentals potentiella kunder samtidigt som du positionerar dig som en innovativ expert för handeln. Det här är den självklara plattformen för leverantörer att visa beslutsfattare från hela handeln hur de med hjälp av innovativa lösningar kan effektivisera kundresan och skapa mer lönsamhet. Denna mötesarena som för leverantörer och besökare samman resulterar i nya kontakter och fler affärer för dig som ställer ut. Här träffa du de som tar besluten från de största kedjorna och ledande varumärkena, de letar nya lösningar, produkter och metoder för att öka sin försäljning och bemästra framtidens köpbeteende.

Som utställare på Retail Expo får du möjlighet att:
• Inleda nya kontakter och engagera potentiella kunder genom att träffas på plats
• Optimera er tillväxt och försäljning genom att få högkvalitativa leads
• Nå en stor och viktig del av handeln på kort tid
• Öka er exponering och positionera er som en innovatör och expert inom handel
• Uppnå personlig kontakt med potentiella kunder, vilket är avgörande för att bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

En plats som utställare eller partner på Retail Expo innebär tillgång till en plattform som ger ditt företag ovärderliga och innovativa konkurrensfördelar. Ta chansen att visa dina produkter och lösningar för dina framtida kunder genom personliga möten under två intensiva dagar.

Vi hjälper dig att nå dina mål
Vi har många och innovativa sätt för ditt varumärke att exponeras inför din viktigaste målgrupp. Vi paketerar och skräddarsyr upplägg utifrån ditt företags behov och mål. Kontakta oss för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av ditt deltagande på Retail Expo 2021.

FÖR BESÖKARE- MÖTESPLATS FYLLD MED FUTURISTISK TEKNIK SOM VISAR VÄGEN I DEN DIGITALA REVOLUTIONEN

I en tid präglad av digitalisering, nya köpbeteenden och krav på hållbarhetsansvar är utmaningarna för handeln oändliga. Retail Expo vägleder dig till nya möjligheter, metoder och helt ny teknik. Här finns svaren på hur den digitala revolutionen blir en affärsfördel som genererar nya intäkter och fler kunder.

Det är här handelsbranschens mest framgångsrika specialister finns på plats för att dela med sig av framtidsorienterade analyser och know-how på hur de nått framgång genom att använda sig av modern teknik och nya sätt att möta kunden på. Inspireras till de bästa tillgängliga metoderna och ta del av branschens mest innovativa leverantörer som kommer att visa upp lösningarna som tar dig in i framtiden. Här visas framtidens handel.

För mer information och anmäl dig: 

THE FUTURE OF RETAIL INNOVATION - START HERE 2

Detaljer

Börjar:
2021-02-24 @ 08:00 CET
Slutar:
2021-02-25 @ 17:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: