Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skydda era kunders identiteter!

2021-06-22 @ 14:00 - 15:00 CEST

Skydda era kunders identiteter!

Att vårda lojala kunder och medlemmar i kundklubbar är en viktig del för många företag för att behålla relevans och öka konkurrenskraft och försäljning.

Men, det för också med sig ett mycket stort ansvar och förtroende i att hantera människors personuppgifter och identiteter – där användarnamn och lösenord inte räcker som inloggningsskydd.

Vilka är riskerna och vilka alternativ som finns för säker inloggning? Vilka lagar och regler gäller? Vad kan hända om man som företag slarvar med säkerheten? Vad finns att vinna på att stärka upp den? Vilka lösningar och möjligheter finns och passar bäst?  Anmäler er till vår kostnadsfria översiktliga webbutbildning för svar.

E-handelsträff Göteborg

Detaljer

Datum:
2021-06-22
Tid:
14:00 - 15:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>