Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

mark tech expo 2022

februari 23 februari 24 CET

mark tech expo 2022

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS DESIGNAD FÖR DEN MODERNA MARKNADSFÖRAREN FÖR ATT UPPTÄCKA, FÖRSTÅ OCH MAXIMERA SIN DIGITALA MARKNADSFÖRING

Den 23-24 feb 2022 förvandlas Kistamässan i Stockholm till Sveriges främsta och mest heltäckande mötesplats för den moderna marknadsföraren.

Aldrig tidigare har möjligheterna att marknadsföra och kommunicera med alternativ teknik varit större. Hela begreppet marknadsföring står inför en omfattande transformation med nya strategier, tekniker och metoder. 

Paletten och utbudet för marknadschefer, kommunikatörer och marknadsavdelningar är obegränsat och likaså är viljan att lära sig mer om de nya möjligheterna. Mark Tech Expo sammankopplar marknadsförare med teknik, verktyg och metoder som behövs för att vara först in i den framtid som kommer komma att omdefiniera framgångsrik marknadsföring.

mark tech expo 2022 2

 

Detaljer

Börjar:
februari 23
Slutar:
februari 24
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>