Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

e-Commerce Expo 2022

februari 23 februari 24 CET

e-Commerce Expo 2022

THE FUTURE OF ONLINE SALES – STARTS HERE

Jobbar du inom e-handeln? Då är e-Commerce Expo mässan, konferensen och mötesplatsen för dig.

Vi ses den 23-24 februari 2022, Kistamässan, Stockholm.

Under två kunskapsintensiva dagar tar du del av innovativa utställarnyheter, intressanta föreläsningar, inspirerande öppna scener, start-up område, 100-tals aktiviteter, mingel, nätverkande och mycket mer. e-Commerce Expo är en dynamisk mötesplats där hela e-handeln och handeln samlas för att möta morgondagens teknik. Här finns svaren på hur den digitala revolutionen blir en affärsfördel som genererar nya intäkter och fler kunder. 

VARFÖR SKA DU BESÖKA E-COMMERCE EXPO?
  • EN MÖTESPLATS SPRUNGEN UR DINA BEHOV. e-Commerce Expo är framtagen efter omfattande undersökningar om e-handelns utmaningar och designad för att hjälpa dig som besökare att lösa dem.
  • KONFERENS – här presenteras den senaste utvecklingen för att du som besökare ska få ett tydligt grepp om de senaste trenderna och idéerna som tar e-handeln in i framtiden.
  • MÖJLIGHET ATT FÖRDJUPA DIG I ACADEMIES, med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar hur man framgångsrikt tar sig an nya metoder.
  • MÖTEN MED HÖGKVALITATIVA LEVERANTÖRER som hjälper dig att bättre anpassa dig till framtidens metodik och teknik.
  • NÄTVERK OCH MÖTEN MED KOLLEGOR för att dela gemensamma utmaningar.

Framtidens handel startar här!

E-handelsträff Göteborg
 

Detaljer

Börjar:
februari 23
Slutar:
februari 24
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>