Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

DREAMHACK SUMMER

juni 16 - juni 19

DreamHack Summer

Följ med på årets största e-sport event; DreamHack Summer!

Om DreamHack

DreamHack är världens största digitala festival.

Eventet är en fantastisk plattform för e-sport, kunskap, kreativa tävlingar, föreläsningar inom spelutveckling och mycket mer! DreamHack Summer välkomnar alla i alla åldrar att delta. Ta del av Jönköping digitala arena och upplev DreamHack summer!

Över 100 samarbetspartners kommer att visa upp sig under DreamHack Summer. Ta del av det senaste inom spelvärlden och prova på nya produkter i deras montrar. Det kommer även finnas flera tävlingar med åtråvärda priser.

Bakgrund

År 1994 startade DreamHack som ett litet spelevent mellan ett par kompisar i Malung. Ca 30 personer deltog det året och sedan dess har DreamHack växt för varje år som går. Under DreamHack 2015 nådde deras livesändningar ut till 210 miljoner människor världen över, med 100 miljoner unika tittare som sammanlagt tittade i 95 miljoner timmar. Under det året var 23 425 unika datorer kopplade till deras LAN.

Nu arrangeras den digitala festivalen två gånger om året, en gång under sommaren; DreamHack Summer och en gång under vintern; DreamHack Winter.

Var med om en fullspäckad spel-helg!

E-handelsträff Göteborg

Detaljer

Start:
juni 16
Slutar:
juni 19
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Jönköping
Sweden + Google Map

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>