Ett år med e-handel har utvecklat Julas kunderbjudande
Hem E-HANDEL Ett år med e-handel har utvecklat Julas kunderbjudande

Ett år med e-handel har utvecklat Julas kunderbjudande

Publicerat av: Redaktionen

Jula firar nu ett år med e-handel.

Ett år med e-handel har utvecklat Julas kunderbjudande 2I juni 2017 lanserades Julas nya e-handel, och det första året har varit minst sagt händelserikt.

– Försäljningen via e-handel har slagit våra egna förväntningar på samtliga marknader. Den nya plattformen har också gett Jula helt nya förutsättningar att möta kunden, säger Johan Thorell, Julas Online Manager.

Julas lansering av den nya e-handeln var inte en engångshändelse, det var istället startskottet för en snabb utveckling av kunderbjudandet.

Utvecklad köpupplevelse

Lanseringen gjordes samtidigt på Julas tre marknader, Sverige, Norge och Polen, och i ett slag blev hela det breda sortimentet tillgängligt online.

–  Efter lanseringen har vi bland annat utvecklat ”Hämta i varuhus”, d.v.s. möjligheten att beställa varor online för att sedan kunna hämta ut dem i varuhusen. Vi har även utvecklat flera olika leverans- och betalsätt på de olika marknaderna. Exempelvis finns betalmöjligheten ”Swish” i Sverige, och i Polen finns ”Casch-on-delivery”, vilket innebär att man betalar direkt till den som levererar varan. Vi har nu även utvecklat möjligheten att lägga kundorders med möjlighet för hemleverans direkt i varuhuset, säger Johan Thorell.

Fortsatt utveckling

Utvecklingen av Julas e-handel har varit snabb, och erbjudandet till kund kommer att fortsätta utvecklas i oförminskad takt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>