Eslöv tar steget in i framtiden med ultrasnabba laddare från Circle K
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Eslöv tar steget in i framtiden med den nya ultrasnabba laddare från Circle K

Eslöv tar steget in i framtiden med den nya ultrasnabba laddare från Circle K

Publicerat av: Redaktionen

Circle K i Eslöv har i dagarna invigt sina nya ultrasnabba laddare.

Med en hastighet på upp till 300kW kan elbilsägare nu ladda bilen snabbt och effektivt.

Fyra nya laddplatser har öppnats på stationen.

Circle K fortsätter sin utbyggnad av ultrasnabb laddning längs Sveriges vägar och Eslöv är den senaste orten där man öppnar upp laddplatser.

– Vi har en hög ambition och takt i vår utbyggnad av ultrasnabba laddare och det känns mycket roligt att vi nu kunnat öppna upp i Eslöv, säger Jenni Alterling, Senior Manager E-mobillity på Circle K.

Eslöv tar steget in i framtiden med ultrasnabba laddare från Circle K

För Circle K är utbyggnad av ultrasnabb laddning över hela landet ett fokusområde. Målet är att i snabb takt bygga ut laddplatser med kapacitet på upp till 300kW kring alla större vägar och knutpunkter under de kommande åren.

– Vi ser laddningsmöjligheterna som en självklar del av vårt utbud, och efterfrågan här i Eslöv har dessutom varit stor eftersom det saknas andra publika, ultrasnabba laddare i närområdet. Nu kan vi dock erbjuda alla som passerar, och självklart även alla Eslöv-bor, laddning i absolut toppklass, säger Sandra Hansén Stationschef på Circle K Eslöv.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>