Makeup Mekka expanderar på en fjärde marknad med hjälp av Viskan
Hem E-HANDEL Makeup Mekka expanderar nu på en fjärde marknad med hjälp av Viskan

Makeup Mekka expanderar nu på en fjärde marknad med hjälp av Viskan

Publicerat av: Redaktionen

Efter stora framgångar i Norge, Sverige och Tyskland lanserar nu Makeup Mekka även i grannlandet Danmark.

Det norska skönhetsmärket har tagit Norden med storm och deras produkter har uppskattats av många.

Detta är den fjärde lanseringen i ett nytt land för företaget och nu satsar de på att bli lika stora och framgångsrika även i Danmark.

Makeup Mekka har kommit att bli ett av Norges största beauty-märken på mycket kort tid. Mycket tack vare deras kvalitativa produkter till plånboksvänliga priser, men också deras lyckade sätt att arbeta med sociala medier. Makeup Mekka har ett stort community på Instagram där en stor del av deras innehåll består av användargenererat material.

En stor del av vår framgång är att vi aldrig kompromissar med kvaliteten. Vi håller kostnaderna låga och kan därför erbjuda mycket bra kvalitet till marknadens lägsta priser. Vi vill få ut produkterna till fler marknader då vi tror att våra produkter kommer att uppskattas även på andra marknader och Danmark är ett naturligt nästa steg, säger Berit Sjøvik, CEO på Makeup Mekka.

Makeup Mekka expanderar på en fjärde marknad med hjälp av Viskan

Efter de stora framgångarna i Norge, Sverige och Tyskland var det ett givet nästa steg att öppna upp även i Danmark. Makeup Mekka har sedan 2017 haft sin site på Viskan E-handelsplattform och har under tiden lanserat sin site på fyra marknader.

Lanseringen i Danmark har gått otroligt smidigt. Viskan har byggt upp vår kompetens och hjälpt oss se vad som krävs vid expandering till nya marknader. Danmark är det fjärde landet vi öppnar upp i och hela lanseringen gick otroligt smidigt, säger Berit Sjøvik, CEO på Makeup Mekka.

Makeup Mekka har under tiden med Viskan blivit en av de snabbast växande och starkaste D2C-varumärkena inom skönhet på den nordiska marknaden och det är väldigt glädjande att se deras engagemang och hur vi kunnat stötta dem i deras resa från en norsk start-up till ett internationellt expansivt beauty-varumärke, säger Kristian Iveling, VD på Viskan.

Nu siktar Makeup Mekka ännu högre och målet är att bli lika etablerade i Danmark som i Norge och Sverige. Med en plattform som finns möjlighet att växa obegränsat i, finns det ingen gräns för hur långt Makeup Mekka kan nå.

Relaterade Artiklar