Elgiganten Svågertorp – Årets Bästa Butik!
Hem NYHETER Elgiganten Svågertorp – Årets Bästa Butik!

Elgiganten Svågertorp – Årets Bästa Butik!

Publicerat av: Redaktionen

Elgiganten har butiker i alla de nordiska länderna.

Elgiganten Svågertorp - Årets Bästa Butik! 2Igår kväll korades den bästa butiken i vardera land, av dessa blev även en utnämnd till Nordens Bästa Butik.

Vinnaren av den ärofyllda utmärkelsen blev Sveriges Elgiganten Svågertorp!

Elgigantens interna kurrens fokuserar på framgång, professionalitet och utveckling inom en mängd områden – butikerna får poäng baserat på bland annat bra kundservice och försäljningsutveckling i olika produktgrupper. Elgiganten Svågertorp har lyckats i alla kategorier och utvecklats på ett fantastiskt sätt under året som passerat. Varuhuschefen Sam Grebius Karbassi blev även utnämnd som Årets Ledare på Elgiganten Awards tidigare i år. Med hans ledning och ett målinriktat arbete har butikens anställda tillsammans lyckats bidra till det fina resultatet.

– Vi har mycket kunniga, engagerade och ambitiösa medarbetare på Elgiganten Svågertorp. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa kundservicen i världen och hela vår personal har gjort ett fantastiskt jobb för att möta våra kunders behov. Det är med stolthet vi tar emot en sådan ärofull utmärkelse säger Sam Grebius Karbassi, varuhuschef på Elgiganten Svågertorp.

Som pris för årets bästa butik kommer butikspersonalen ha en heldag tillsammans fylld med aktiviteter, som planeras av Svågertorp-giganterna själva.

– Grattis Elgiganten Svågertorp och tack för era fina prestationer, säger Elgigantens VD Niclas Eriksson.

Finalister i kategorin Sveriges Bästa Butik var även Elgiganten Lund och Elgiganten Skellefteå.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>