ECOVACS ROBOTICS DEEBOT T9 AIVI
Hem PRODUKTNYHETER ECOVACS ROBOTICS DEEBOT T9 AIVI

ECOVACS ROBOTICS DEEBOT T9 AIVI

Publicerat av: Redaktionen

ECOVACS ROBOTICS, med marknadsledande teknologi inom robotdammsugare, tar hela kategorin till nästa nivå med innovativa DEEBOT T9 AIVI. 

Tack vare den senaste AI-teknologin (AIVI™ 2.0) upptäcker DEEBOT T9 AIVI från  ECOVACS ROBOTICS fler hinder än någonsin.

Dessutom har den trasselfria borstar med flera ytor (AeroForce®), hög sugkraft och ett integrerat visuellt kommunikationssystem med en högupplöst 360°-kamera. DEEBOT T9 AIVI kommer att finnas i butiker från och med 6 oktober.

ECOVACS ROBOTICS omdefinierar återigen vad som är möjligt med DEEBOT T9 AIVI. Den artificiella intelligensen har ytterligare förbättrats mot testvinnande föregångaren T8 AIVI , och den kan nu göra fantastiska saker: Den kan inte bara upptäcka upp till 15 olika objekt, vilket gör att ägaren inte behöver städa innan rengöringen. Dess AIVI™ 2.0-teknologi kan nu också upptäcka mänskliga konturer, och rengör först där det inte finns någon i rummet som den kan störa. Dessutom, i samarbete med iRobot, använder ECOVACS AeroForce®-teknologini nya T9 AIVI för första gången, som använder två gummirullar i stället för borstar för att föra in smutsen i roboten. Och den gör det med en effektivitet knappt någon kan göra manuellt.

DEEBOT T9 AIVI sätter nya standarder med sin höga sugkraft: Den maximala sugeffekten på 3000 Pa är dubbelt så hög som den föregående modellen, DEEBOT OZMO T8 AIVI. Sugeffektjustering i fyra nivåer möjliggör individuell, anpassad rengöring. OZMO ™ Pro 2.0 moppningsteknologinarbetar med 480 vibrationer per minut för att ta bort även de mest envisa fläckarna samtidigt som den är tystare än någonsin.

Den nya AIVI ™ 2.0-teknologin ser nu mer än någonsin

DEEBOT T9 AIVI är utrustad med den senaste AIVI™ 2.0-teknologin (artificiell intelligens och visuell tolkning). Med hjälp av en ny, intelligent algoritm kan roboten producera en exakt bild av ditt hem för sig själv: Den upptäcker upp till 15 olika föremål under rengöringen, till exempel strumpor, kablar och U-formade stolar. Som ett resultat av detta så kan roboten hitta en bra väg att ta sig fram, även utan attanvändaren behöver spendera massa tid på att röja upp i förväg. Dessutom upptäcker den automatiskt vilken typ av rum det är och rekommenderar en optimal rengöringsplan. I processen så städas rum som för närvarande är upptagna av människor vid ett senare tillfälle för att inte störa någon.

ECOVACS ROBOTICS DEEBOT T9 AIVIDess realtidskommunikation är också ny. Å ena sidan säkerställer den integrerade 360° HD-kameran och kraftfulla molnservern att användaren exakt kan hålla ordning på varje hörn av sitt hem via ECOVACS HOME-appen. Å andra sidan kan du nu direkt kommunicera med människor eller djur i hushållet . Den välkända navigationstekniken från T9-familjen, TrueMapping 2.0, säkerställer att roboten effektivt kan hitta sin väg, även i trångt möblerade, komplexa rum.

Den perfekta kombinationen av borstar, sugkraft, moppfunktion och bekvämlighet

De unikt utformade AeroForce®-borstarna med flera ytor av gummi är dubbelsidiga, trasselfria borstar som passar alla typer av golv. De är optimerade för rengöring av mattor, särskilt när djur lever i hushållet. Borstarna är perfekt harmoniserade med varandra och roterar i motsatta riktningar. Detta förhindrar att långa hår trasslar in sig, vilket gör borstarna underhålls- och rengöringsfria. AeroForce®-teknologin är en teknik licensierad av iRobot, som ECOVACS använder i T9 AIVI för första gången enligt ett ömsesidigt avtal. Båda företagen har redan ingått ett strategiskt partnerskap för flera månader sedan.

ECOVACS HOME-appen med intuitiv 3D-kartvy

Att rengöra med denna smarta hushållshjälpreda är nu mer intuitivt och personligt med hjälp av ECOVACS HOME-appen. DEEBOT T9 AIVI:s integrerade kamera kan spela in rummen tredimensionellt och valfritt skapa en 2D- eller 3D-karta. Tre kartor över ett hus tre våningar kan sparas parallellt.

Njut av upp till 30 dagars automatisk rengöring

Alla som väljer en Auto-empty station kan förvänta sig ännu mer problemfri golvstädning. Stationen samlar 2.5 liter komprimerat damm och smuts, vilket motsvarar upp till 30 dagars användning beroende på hushållets storlek. T9 AIVI kräver en dammbehållare som är speciellt utvecklad för denna modell för att kombinera den med Auto-empty station (2).

Från och med 6 oktober kommer DEEBOT T9 AIVI att finnas tillgänglig hos auktoriserade återförsäljare som ELON, Netonnet, Clas Ohlson och Mediamarkt för 8999 kronor och en matchande Auto-empty station kommer längre fram finnas tillgänglig för 2999 kronor.

Relaterade Artiklar