Eaton 3S Mini skyddar ditt hem från mindre strömavbrott
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Eaton 3S Mini skyddar ditt hem från mindre strömavbrott

Eaton 3S Mini skyddar ditt hem från mindre strömavbrott

Publicerat av: Redaktionen

Eaton presenterar 3S Mini, en prisvärd och kompakt enhet som skyddar vid distansarbete och smarta hemenheter under kortare strömavbrott.

Under en tid då distansarbete blivit en del av vår vardag flyttas fler möten och utbildningar över till det digitala, från våra hem.

Men till skillnad från de flesta kontor är inte våra hushåll utrustade med samma säkerhet när det kommer till elektronisk utrustning. Exempelvis kan ett litet strömavbrott innebära att anslutningen till ditt närverk förloras, eftersom modemet till bredbandsanslutningen är känsligt för korta strömavbrott.

  • När du använder 3S Mini säkrar du din elförsörjningen och riskerar inte kopplas bort under ett Teams-möte. Viktiga möten kan plötsligt få en pinsam tystnad om talespersonen snabbt försvinner ur mötet. Med 3S Mini är detta scenario ingen risk, säger Mathias Jensén, Sales Manager, Critical Power Solutions på Eaton.

3S Mini är väldigt lätt att transportera då den enkelt får plats i fickan. Enheten smälter in i ditt hem, arbetar nästintill ljudlöst och kräver inga specifika kablar eller rymligt installationsutrymme. Den är både snygg och praktisk.

I händelse av ett strömavbrott kommer 3S Mini att driva anslutna enheter från sitt eget batteri och hålla dem fullt fungerande. Till exempel kan enheten hålla en IP-kamera aktiv i upp till fem timmar eller en bredbandsrouter i två timmar.

  • Eaton 3S Mini skyddar ditt hem från mindre strömavbrottMånga städer är inte skyddade från strömavbrott, än mindre eftersom strömavbrott i tätorter ofta är mycket korta. Det är inte speciellt skadligt för flera av dina vitvaror, men under distansarbete kan det få besvärliga följder då internetanslutningen plötsligt upphör. En bärbar dator drivs förvisso av sitt eget batteri, men det hjälper inte när internetuppkopplingen försvinner, säger Mathias Jensén.

3S Mini är väldigt enkel att installera och kommer förse anslutna enheter med ström, istället för dess anslutningen via ett eluttag. Det finns fyra utgångsspänningar att välja mellan, 9V, 12V, 15V och 19V. Enheten kommer också med fyra strömkontakter som är kompatilbla med de flesta enheter.

Som standard fungerar 3S Mini på 12 volt, vilket är lämpligt för de flesta hushållsapparater, men spänningen kan också ändras efter behov. Den valda spänningen indikeras av lysdioderna på sidan av enheten.

 

Relaterade Artiklar