E-Way tar dig längre och snabbare med sju nya modeller
Hem PRODUKTNYHETER E-Way tar dig nu längre och snabbare med sju nya modeller

E-Way tar dig nu längre och snabbare med sju nya modeller

Publicerat av: Redaktionen

E-Way lanserar sju nya elsparkcyklar.

Utbudet sträcker sig från lättare modeller till kraftfulla med lång räckvidd, inklusive två testvinnare.

Elsparkcyklar är ett enkelt, snabbt och inte minst roligt sätt att ta sig fram på. Med E-Ways nya modeller hittar du en som passar varje livsstil och behov. E-Way-familjen består av elsparkcyklar från lättare modeller för barn och ungdomar, kompakta mellanklassmodeller till avancerade modeller med hög prestanda och lång räckvidd.

E-Way tar dig längre och snabbare med sju nya modeller– Med lanseringen av de nya elsparkcyklarna kommer E-Way att ta en ännu starkare position på marknaden. De nya modellerna har ännu bättre kapacitet och fler smarta funktioner än föregående generation, säger Morten Hoff, vd för Wilfa AS, som är företaget bakom E-Way.

– Två av de nya modellerna har redan utsetts till testvinnare, E-Way E-2520 och E-6060FRS. Det är en stark kvalitetsstämpel och visar att våra elsparkcyklar är ett bra val, fortsätter en nöjd vd.

Smarta och innovativa lösningar

Vi vill göra det enklare och säkrare att använda elsparkcyklar. Då ska det vara lätt att låsa cykeln för att förhindra stöld. E-Ways nya modeller har en praktisk låsring som gör den enkel och säker att låsa. Med en integrerad väskkrok behöver du inte bära väskan på axeln eller styret och slipper vinglig och osäker körning.

Dessutom har alla de nya modellerna en lättillgänglig laddningspunkt på styret. Detta gör det enkelt att ansluta laddaren, och du förhindrar även att vatten och smuts kommer in i laddningspunkten.

Säkerhet är viktigt

Självklart har elsparkcyklarna även ett kraftfull framljus, reflexer och ringklocka för att säkerställa en säker körning.

– Vi uppmanar alla att köra tryggt och säkert. Alla våra elsparkcyklar har en hastighetsbegränsning så att de inte får åka mer än 20 km/h (+ 10%) i enlighet med svensk lag. I år har vi även fått hjälmar i vårt sortiment och vi uppmanar alla att använda dem, säger Morten Hoff, VD.

Tryggt val

E-Way är ett norskt varumärke med fokus på elektriska mobilitetsprodukter och ägs av Wilfa AS. I djungeln av elsparkcyklar och olika märken är E-Way ett säkert val från en väletablerad norsk aktör, som erbjuder både god kundservice och utbildade serviceverkstäder.

E-Ways sortiment består av följande nya modeller:

  • E-6075FRS – 600 watt motor och upp till 75 km räckvidd.
  • E-6060FRS – 600 watt motor och upp till 60 km räckvidd.
  • E-6045FRS – 600 watt motor och upp till 45 km räckvidd.
  • E-5045 – 500 watt motor och upp till 45 km räckvidd
  • E-3530 – 350 watt motor och upp till 30 km räckvidd
  • E-2540 – 250 watt motor och upp till 40 km räckvidd
  • E-2520 – 250 watt motor och upp till 20 km räckvidd.

Relaterade Artiklar