E-handelsstrategi tillförd Office Depot
Hem E-HANDEL E-handelsstrategi tillförd Office Depot

E-handelsstrategi tillförd Office Depot

Publicerat av: Redaktionen

Office Depot är en marknadsledande leverantör av kontorsvaror.

E-handelsstrategi tillförd Office DepotMed ett 40-tal butiker och en stark handel driver man en miljardomsättning på den svenska marknaden.

Omniarch har i vår roll som E-handelsstrateg och CRO-specialist hjälpt Office Depot med e-handelsstrategi, konverteringsoptimering och digital marknadsföring.

Vårt uppdrag har varit en genomlysning av den digitala kundresan från sökresultat och annonser, till sajt, sortiment, kampanjer, leverans och kundservice. Leverans i workshopformat i form av ett 50-tal åtgärdspunkter med prioritering och nyckelaktiviteter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>