E-handelsprofil ansluter till Litium
Hem E-HANDEL E-handelsprofil ansluter nu till Litium

E-handelsprofil ansluter nu till Litium

Publicerat av: Redaktionen

Litium, en av Nordens ledande aktörer inom digital handel, har rekryterat Kenneth Lyngshede, med lång erfarenhet från ledande positioner inom e-handel och digital transformation som Head of Global Sales.

Han kommer närmast från en position som VP Client & Partner Relations på Knowit där han haft flera nyckelroller och ingått i Experiences Management Group och bidragit till bolagets nuvarande kommersiella framgång på marknaden. 

E-handelsprofil ansluter till Litium

Kenneth Lyngshede

Exempelvis har Kenneth varit med om att ta in flera av Knowits viktigaste nordiska kunder, etablerat ett e-handelserbjudande såväl som ett CRM-erbjudande samt varit vd för ett antal verksamheter inom koncernen.

”Jag har länge varit imponerad av Litium och bolagets framfart på marknaden. Litium är en attraktiv e-handelsplattform och i mina ögon har Litium stor potential att växa sin affär internationellt och även mot större företag, framför allt inom B2B. Jag ser fram emot att bli en del av teamet och bidra till Litiums spännande tillväxtresa, säger Kenneth Lyngshede, ny Head of Global Sales på Litium.

”Vi är glada över att få ombord en så tung profil som Kenneth till Litium. Med sin kunskap, attityd och driv är jag säker på att han kommer att hjälpa oss att nå nya kommersiella höjder. Kenneth kommer att ankra vår satsning på att skala ut Litiums affär till nya marknader och kommer även att vara central för att växa vår kärnaffär. Kenneth är en supervärvning för oss och jag ser verkligen fram emot att få välkomna honom i teamet, säger vd Patrik Settlin.

 

Relaterade Artiklar