E-handel i SiteVision tack vare samarbete med Storm Commerce

SiteVision och Storm Commerce har inlett ett samarbete som innebär att det nu går att skapa kraftfulla e-handelslösningar i Sveriges mest omtyckta och modulbaserade CMS, SiteVision.

Tillsammans vill Sitevision och Storm Commerce utmana marknaden med sin enkelhet, paketering och speed-to-market.

”SiteVision är ett omtyckt webpubliceringsverktyg (CMS) som används av hundratals webbplatser i Sverige och Norden. Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda marknaden våra gemensamma tjänster eftersom många har ett behov av en kraftfull e-handelslösning som även går snabbt att komma igång med, säger Michael Hallberg, CCO på Storm Commerce.

SiteVisions webpubliceringssystem bygger på färdigbyggda funktioner och moduler, där kunden kan skapa responsiva webbplatser utan programmering, direkt i webbläsaren. Modulerna för e-handel presenterades vid årets upplaga av SiteVisiondagarna i oktober och gör det möjligt att skapa digital handel fullt integrerad med kundens befintliga system såsom affärsystem, CRM, leverantörs- och logistiksystem mfl.

”E-handelslösningen i SiteVision öppnar upp nya spännande vägar för oss och det är också något vi vet att många kunder efterfrågar. Då vi båda utvecklar kraftfulla lösningar med fokus på enkelhet och användbarhet föll det sig naturligt att ta fram lösningen tillsammans med Storm Commerce ”, säger Anders Korsvall, VD på SiteVision.