Digitalt minivattenpass med Bluetooth från Hultafors
Hem PRODUKTNYHETER Digitalt minivattenpass med Bluetooth från Hultafors

Digitalt minivattenpass med Bluetooth från Hultafors

Publicerat av: Redaktionen

Det kan se litet ut, inte en längd du kanske förväntar dig från ett vattenpass.

Men underskatta inte dess potential.

När den är ansluten till din smartphone via Bluetooth går det snabbt och enkelt att mäta.

”Eftersom tid och precision är viktiga aspekter i en hantverkarens arbetsdag, ser den här enheten till att du snabbt och exakt kan göra alla mätningar du behöver, och lika enkelt spara dem för senare granskning. Alla med topprecision, säger Anton Lövgren”, produktchef på Hultafors.

Kompakt och smart
Digitalt minivattenpass med Bluetooth från HultaforsVattenpasset har kraftfulla magneter och ett integrerat V-spår på basen, vilket gör det enkelt att använda på exempelvis rör. Om den placeras inverterad ska den bakgrundsbelysta displayen roteras automatiskt för att göra det enkelt att läsa. När vattenpasset placeras i trånga utrymmen använder du appen för att läsa och lagra mätningen. Den kompakta designen gör att du kan ha den till hands hela tiden, utan att behöva bära med dig ett långt vattenpass. Den levereras i en bältespåse för enkelt bärande, och dess storlek gör att den passar i vilken verktygslåda som helst.

Hultafors mätapp
När den har parats ihop med din smartphone via Bluetooth kommer den att ansluta automatiskt i framtiden. När du använder appen kan du göra mätningar där det är svårt att läsa av displayen direkt eftersom det uppmätta värdet visas i realtid i appen. Du kan lagra och dela mätningar. När du använder fotofunktionen lagras de uppmätta värdena, datum och tid på bilden. Vilket kommer att göra det lätt att komma ihåg specifika mätningar.

”Enheten briljerar verkligen när du använder den med din smartphone. Och eftersom du alltid har den i fickan är det bara att starta appen och sätta igång”, avslutar Anton Lövgren.

Relaterade Artiklar