Digitalisering kräver expertkunskap inom inköp
Hem NYHETER Digitalisering kräver expertkunskap inom inköp

Digitalisering kräver expertkunskap inom inköp

Publicerat av: Redaktionen

Digitalisering och robotisering är i dag självklart inom privat såväl som offentlig sektor.

Digitalisering kräver expertkunskap inom inköp 1

Niclas Hjerdin och Maria Lilja, Foto: Annica Delin

De flesta organisationer vet att de behöver arbeta med frågor kopplat till digitalisering, men alltför få organisationer vet var de ska börja för att lyckas.

För att ytterligare stärka vårt kunderbjudande inom området har Ekan Management under 2018 rekryterat inköpsexperter såsom Niclas Hjerdin och Maria Lilja. Tillsammans har de gedigen erfarenhet kopplat till inköp och digitalisering inom offentlig service såväl som svensk och internationell industri. Under veckan deltog de på eförvaltningsdagarna i Stockholm för att dela med sig av hur vi på Ekan Management hjälper organisationer med digitalisering och inköp.

Vi tackar för alla engagerade och viktiga samtal och ser fram emot att stödja nya och befintliga kunder i arbetet med att skapa morgondagens verklighet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>