Devolo Home Control fungerar nu med Google Home
Hem NYHETER Devolo Home Control fungerar nu med Google Home

Devolo Home Control fungerar nu med Google Home

Publicerat av: Redaktionen

Röstkontroll för det smarta hemmet

Devolo Home Control fungerar nu med Google Home 2“Ok Google. Slå på lyset”. Röstkommandon som detta fungerar nu för devolos smarta hem-lösning Home Control. Efter att ha installerat Google Home så har användaren en rad olika röstkommandon tillgängliga för Home Control, som till exempel att kunna styra ljuset, sätta på ett alarm eller justera värmen på ett element.

Enkelt att skaffa röstkommando i hemmet

Steget att installera röstkontroll är enkelt. Användaren behöver först Google Home Smarta hem-controller eller Google Home Mini Smarta hem-controller. I appen kan de sedan gå till “Smart Home Control” och klicka på “+” för att lägga till devolo Home Control. Sen finns röststyrning tillgängligt för alla användarens smarta hemmet-enheter.

Kontrollera allting med din röst

“Ok Google. Höj badrumstemperaturen till 20 grader”. Home Control utför detta röstkommando och många andra kommandon. Användaren behöver inte längre resa sig för att gå fram till en strömkontakt eller ta fram sin smartphone starta en app för justera en termostat i badrummet eller vardagsrummet (eller en hel grupp av enheter). Röstkommandon är speciellt användbart när man inte har händerna fria; det kan vara när man lagar mat eller bär något.  “Ok Google: Dags att titta på TV“. Om ett scenario med motsvarande namn har sparats, kommer tv-apparaten och lamporna att slås på automatiskt.

Öppet system för maximal flexibilitet

Den smarta centralenheten i Home Control gör det möjligt att kombinera smarta hemmet-produkter från Home Control med tredjeparts-tillverkare och på sätt även använda andra tillverkares produkter baserade på “Ok Google” (eller Hey Google).

Till skillnad från andra smarta hemmet-lösningar som endast styr enskilda produkter via Google Home erbjuder Home Control en omfattande smart home röstkontroll som garanterar ökad säkerhet, bekvämlighet och effektiv energianvändning. Home Control Starter Pack är tillgänglig till ett rekommenderat pris på 2 199 kronor. Det finns heller inga extra månadsavgifter och uppdateringarna är alltid kostnadsfria.

Relaterade Artiklar