Det ska vara enkelt att laga vegetariskt – Vegetariska Snabbkassen är här
Hem NYHETER Det ska vara enkelt att laga vegetariskt – Vegetariska Snabbkassen är här

Det ska vara enkelt att laga vegetariskt – Vegetariska Snabbkassen är här

Publicerat av: Redaktionen

Enligt en Sifo-undersökning äter allt fler svenskar vegetariskt i vardagen.

Det ska vara enkelt att laga vegetariskt - Vegetariska Snabbkassen är här 2Nu rör det sig om två till tre gånger i veckan istället för en som tidigare. Årstiderna är matkasseföretaget som satsar på att utveckla produkter för de som vill testa på, eller helt leva efter, en grön livsstil. Den senaste nyheten i sortimentet är Vegetariska Snabbkassen som innehåller lättlagade, lakto/ovo-vegetariska rätter som blir färdiga på max 30 minuter.

Rätterna består av smakrika grönsaker och vegetabiliskt protein som ger grön inspiration till sådana där dagar när matlagningen gärna ska gå lite snabbt. Recepten är skrivna utifrån enkla tillagningsmetoder, och säsongen styr vilka grönsaker som är i fokus. Självklart är matkassen 100% ekologisk – allt från de färska grönsakerna till de förkokta bönorna och den färdiga falafelsmeten.

En smakrik färdiglagad gryta varje vecka

Varje vecka innehåller Vegetariska Snabbkassen en av Årstidernas egenutvecklade gryträtter som bara ska värmas en kort stund. Dessa rätter har utvecklats och smaksatts med yttersta precision av våra egna kockar och produktutvecklare. Varje rätt är fylld med smakrika, aromatiska grönsaker och kryddor. När rätten är varm ska bara lite färska grönsaker och andra mindre tillbehör tillsättas innan servering. Hur enkelt som helst!

Vegetariska Snabbkassen går att beställa med middagar för 2 och 4 personer i 4 dagar redan nu och har första leverans den 3 september.

Relaterade Artiklar