Det perfekta resesällskapet
Hem PRODUKTNYHETER Det perfekta resesällskapet

Det perfekta resesällskapet

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska ljudexperten Audio Pro lanserar ännu en bärbar högtalare.

Denna gång så liten att den kan plockas med i resväskan. P5 tåler både vatten och vind, och är tänkt att ge ett bättre ljud än de minimala högtalare som normalt anses falla inom kategorin resehögtalare.

Svenska Audio Pro har levererat bärbart ljud under många år. De populära Addon C3 och Addon T3 högtalarna, samt uppföljaren T3+ har under de senaste åren sålt som smör i solsken. Dessa bärbara multirum och Bluetooth enheter med batteri har levererat fylligt ljud, och vunnit både stor framgång hos konsumenterna och även åtskilliga utmärkelser. Men ingen av dessa portabla högtalare hos företaget har varit liten nog att packas ner i en resväska.

Därför beslutade företaget sig för att plocka fram en produkt som lämpar sig bättre för sådant ändamål, nämligen P5, där P förstås syftar på bärbar (portable). Jens Henriksen, CCO på Audio Pro förklarar; ”Vi har länge haft ett önskemål från våra kunder om en liten kompakt högtalare som lätt får plats i en resväska. Förvisso har vi flera bärbara högtalare i vårt sortiment sedan tidigare, men storleken på dessa har lämpat sig bättre för att bära med ut i trädgården, ner på stranden etc, Men att rymmas i en resväska, då är det nog endast våra mest hängivna anhängare som tycker att utrymmet och vikten är värt ansträngningen.”, skrattar Jens.

Bluetooth högtalaren P5 är tämligen liten i sin storlek, 22×10 cm, men ändå stor nog att ge ifrån sig ordentligt ljud. Det är alltså ingen risk att storleken gör att ljudet låter ynkligt, vilket ofta är risken med de riktigt små högtalarna på marknaden, som nästan får plats i en jackficka. Och med en vikt på strax över ett halvt kilo behöver man inte vara orolig över att resväskan blir för tung för flyget.

Jens Henriksen fortsätter; ”Med sin lilla storlek och sin handledsrem, är det även en lämplig följeslagare, när du vill ha en liten högtalare att plocka med dig ut i gröngräset, på picknick eller till stranden. Och med tanke på att högtalaren tål regn, så behöver du varken vara orolig för snabbt uppdykande regnskurar, eller vattenstänk på stranden. P5 kommer att fortsätta spela din favoritmusik, oavsett väder.”

 

Relaterade Artiklar