Delningsekonomisk succé lockar besökare till Jägersro Center
Hem NYHETER Delningsekonomisk succé lockar besökare till Jägersro Center

Delningsekonomisk succé lockar besökare till Jägersro Center

Publicerat av: Redaktionen

Jägersro Center har under flera år erbjudit kostnadsfria lån av släpvagnar från Freetrailer.

Delningsekonomisk succé lockar besökare till Jägersro Center 2Ett koncept som blivit en succé bland besökarna och gjort centret till den plats i Sverige där släpen lånas ut med högst frekvens. I oktober förnyar Jägersro Center sitt avtal och uppgraderar till det digitala låssystemet Freelock, där användare helt själva kan genomföra lånet via appen.

Jägersro Center lånar ut sina tre släpvagnar närmare 2 000 gånger om året till skåningarna. Det gör dem till den mest aktiva aktören bland Freetrailers 56 hämtningsplatser i Sverige. Tjänsten innebär att besökarna erbjuds ett mervärde genom gratis lån av släpvagnar, dessutom utan att behöva handla i butikerna. Samtidigt har Jägersro Center möjligheten att sälja mobila reklamplatser till de olika verksamheterna på handelscentret.

– Den höga utlåningsfrekvensen leder till att de varumärken som annonserar på släpvagnarna exponeras runtom i Malmö med omnejd, varje dag. Självfallet hoppas vi att de som lånar släp också uträttar andra ärenden i vårt köpcentrum. Vi ser positivt på samarbetet och är glada att förnya avtalet, dessutom med ny teknik, säger Caroline J Velevski, Marknadsansvarig på Jägersro Center.

Obemannade lånestationer Freetrailers nya digitala låssystem Freelock möjliggör obemannade utlåningsstationer där vem som helst enkelt låser upp en släpvagn genom Freetrailers app. Något som förenklar för både besökare i behov av en släpvagn – men även för uthyraren som kan fokusera personalstyrkan på annat håll och utan att kompromissa på mervärdet för kunden eller den rörliga exponeringen ute på vägarna.

– Jägersro Center är den plats i Sverige där flest släpvagnar lånas ut och det är roligt att nu underlätta skåningarnas vardag ytterligare genom den smidiga Freelock-lösningen. Det blir spännande att se vad som händer när vi kombinerar vår senaste teknik med Sveriges mest populära utlåningsplats, säger Johan Wijkander på Freetrailer.

Relaterade Artiklar