Danska närbutikskedjan NærKØB A/S väljer MultiQ
Hem NYHETER Danska närbutikskedjan NærKØB A/S väljer MultiQ

Danska närbutikskedjan NærKØB A/S väljer MultiQ

Publicerat av: Redaktionen

Danmarks största närbutikskedja, NærKØB, investerar i digital skyltning och ingår ett 5-årskontrakt med MultiQ. 

Danska närbutikskedjan NærKØB A/S väljer MultiQ 1

Danmarks största närbutikskedja, NærKØB, investerar i digital skyltning från MultiQ

Fler och fler butiker väljer att bli en del av kedjan NærKØB. Förra året växte kedjan med över 30 procent och har för närvarande 281 butiker fördelade över hela landet. MultiQs lösning av skärmar och mjukvarusystem, gör det möjligt för kedjans butiker att ta del av en gemensam marknadsföring. Den enskilda butiken har också möjlighet att profilera sig lokalt och marknadsföra enskilda produkter. På en marknad där konkurrensen är hård från andra närbutikskedjor är det viktigt att hitta lösningar som även tillgodoser den enskilda butiksägaren.

“Vi behöver ett avancerat och flexibelt mjukvarusystem som kan erbjuda en lösning också för den enskilda butiken. MultiQ är en av de få leverantörerna i Danmark som kan uppfylla våra övergripande behov samt inspirera och ge råd kring vårt innehåll, säger Jens O. Bylling Jensen, vd för detaljhandelskedjan Nærkøb A/S.”

“MultiQ har ett gott rykte och bra referenser, och förutom MultiQs flexibla mjukvarusystem har det varit viktigt för oss att MultiQ inom bolaget hanterar både hårdvaru-, mjukvaru- och innehållsproduktion. Det ger oss trygghet”, avslutar Jens O. Bylling Jensen.

Relaterade Artiklar