D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem

D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem

Publicerat av: Redaktionen

D-Link, en global ledare inom nätverks- och kommunikationsteknik, presenterar de helt nya meshsystemen (M15-2, M15-3) och meshförlängaren (E15) i EAGLE PRO AI-familjen.

De nya lanseringarna erbjuder bästa möjliga Wi-Fi 6-täckning och hastighet, som optimeras och förbättras kontinuerligt med hjälp av artificiell intelligens samt sömlös anslutning genom meshteknik – vilket gör dem till perfekta lösningar för hemanvändare och små kontor.

De nya lanseringarna ger vid trådlös anslutning kombinerade hastigheter med stöd av tvåbandsteknik på upp till 1 500 Mbps med hjälp av de senaste Wi-Fi 6-teknikerna som 1024 QAM, MU-MIMO och OFDMA. De är utformade med en inbyggd AI Wi-Fi Optimiser som kontinuerligt ansluter till den bästa Wi-Fi-kanalen och en AI Traffic Optimiser som prioriterar din viktigaste anslutna enhet så att denna får bästa möjliga internetanslutning för optimal onlineupplevelse och stabilitet.

D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem

EAGLE PRO AI-familjens meshsystem (M15) och -förlängare (E15) kombinerar intuitiv Wi-Fi 6-, AI- och mesh-teknik för att leverera utökad och kontinuerligt optimerad anslutning i hem och kontor. Fr. v. M15 och E15.

EAGLE PRO AI AX1500 meshsystem (finns i 2-pack och 3-pack) är utformade för att tillhandahålla sömlös Wi-Fi-täckning på upp till 370 m² respektive 500 m², med möjlighet att expandera till högst fyra enheter. AI Mesh Optimiser etablerar den starkaste länken mellan dem för att ge dig ett robust mesh-nätverk.

Med EAGLE PRO AI AX1500 meshförlängare (E15) kan du vid behov förlänga ditt Wi-Fi.

I kombination med en befintlig EAGLE PRO AI-router eller -meshsystem använder den alla AI-funktioner fullt ut för att skapa ett intelligent meshnätverk som kontinuerligt optimeras och förbättras. Med den integrerade Gigabit-porten kan dessutom en enhet anslutas med nätverkskabel till Wi-Fi-nätverket.

Den integrerade programvaran AI assistant granskar automatiskt nätverket och skickar rekommendationer och rapporter som är tillgängliga via EAGLE PRO AI-appen eller enhetens webbkonfiguration. WPA3-stödet innebär att ditt Wi-Fi är skyddat av det senaste inom trådlös krypteringsteknik. Dessutom är EAGLE PRO AI-produkterna kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa, vilket gör att användare kan använda röststyrning för en smidigare hantering av nätverket.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>