D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem

D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem

Publicerat av: Redaktionen

D-Link, en global ledare inom nätverks- och kommunikationsteknik, presenterar de helt nya meshsystemen (M15-2, M15-3) och meshförlängaren (E15) i EAGLE PRO AI-familjen.

De nya lanseringarna erbjuder bästa möjliga Wi-Fi 6-täckning och hastighet, som optimeras och förbättras kontinuerligt med hjälp av artificiell intelligens samt sömlös anslutning genom meshteknik – vilket gör dem till perfekta lösningar för hemanvändare och små kontor.

De nya lanseringarna ger vid trådlös anslutning kombinerade hastigheter med stöd av tvåbandsteknik på upp till 1 500 Mbps med hjälp av de senaste Wi-Fi 6-teknikerna som 1024 QAM, MU-MIMO och OFDMA. De är utformade med en inbyggd AI Wi-Fi Optimiser som kontinuerligt ansluter till den bästa Wi-Fi-kanalen och en AI Traffic Optimiser som prioriterar din viktigaste anslutna enhet så att denna får bästa möjliga internetanslutning för optimal onlineupplevelse och stabilitet.

D-Link utökar EAGLE PRO AI-familjen med helt nya meshsystem

EAGLE PRO AI-familjens meshsystem (M15) och -förlängare (E15) kombinerar intuitiv Wi-Fi 6-, AI- och mesh-teknik för att leverera utökad och kontinuerligt optimerad anslutning i hem och kontor. Fr. v. M15 och E15.

EAGLE PRO AI AX1500 meshsystem (finns i 2-pack och 3-pack) är utformade för att tillhandahålla sömlös Wi-Fi-täckning på upp till 370 m² respektive 500 m², med möjlighet att expandera till högst fyra enheter. AI Mesh Optimiser etablerar den starkaste länken mellan dem för att ge dig ett robust mesh-nätverk.

Med EAGLE PRO AI AX1500 meshförlängare (E15) kan du vid behov förlänga ditt Wi-Fi.

I kombination med en befintlig EAGLE PRO AI-router eller -meshsystem använder den alla AI-funktioner fullt ut för att skapa ett intelligent meshnätverk som kontinuerligt optimeras och förbättras. Med den integrerade Gigabit-porten kan dessutom en enhet anslutas med nätverkskabel till Wi-Fi-nätverket.

Den integrerade programvaran AI assistant granskar automatiskt nätverket och skickar rekommendationer och rapporter som är tillgängliga via EAGLE PRO AI-appen eller enhetens webbkonfiguration. WPA3-stödet innebär att ditt Wi-Fi är skyddat av det senaste inom trådlös krypteringsteknik. Dessutom är EAGLE PRO AI-produkterna kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa, vilket gör att användare kan använda röststyrning för en smidigare hantering av nätverket.

 

Relaterade Artiklar