D-Link presenterar trådlösa accesspunkter
Hem PRODUKTNYHETER D-Link presenterar trådlösa accesspunkter

D-Link presenterar trådlösa accesspunkter

Publicerat av: Redaktionen

D-Link, en global ledare inom nätverksteknik, presenterar två nya produkter i sin familj av nätverkslösningar.

De två trådlösa accesspunkterna, DAP-3711 med räckvidd upp till 5 km och DAP-3712 med räckvidd upp till 20 km är utformade för att kunna tillhandahålla en mycket tålig, stabil och snabb kommunikation för svårtillgängliga områden i både stads- och landsbygdsmiljöer.

Designade, utvecklade och byggda med branschledande teknik är DAP-3711 och DAP-3712 speciellt utformade för långdistanskommunikation och är utrustade med direktstrålande antenner med hög signalförstärkning på 15- resp 23 dBi. De möjliggör en stabil och snabb trådlös anslutning till avlägsna platser med avstånd upp till 5km eller 20km mellan sändare och mottagare. Perfekt att använda vid installationer av ex övervakningssystem eller till platser där fast anslutning saknas.

DAP-3711 och DAP-3712 ger överföringshastigheter på upp till 867 Mbps och är försedda med TDMA-teknik, vilket filtrerar bort störningar genom att skapa ett schema för accesspunkten och klienten. Överföringarna tilldelas ett tidsspann, vilket eliminerar datapaketkollisioner och minskar störningarna för att maximera effektivitet och överföringshastigheter under tidsspannet. Dessutom stöds den nya lanseringen av en inbyggd säkerhetsfunktion bestående av 128-bitars trådlös kryptering.

Både DAP-3711 och DAP-3712 är särskilt byggda för att klara varierande utomhusmiljöer och har robusta IP66-klassade, vattentåliga och dammtäta chassin samt inbyggda överspänningsskydd på 8 kV. Kombinationen av funktioner gör accesspunkterna idealiska för att säkra upp ett nätverk i alla väder och i tuffa miljöer, vilket gör att DAP-3711 och DAP-3712 kan installeras på platser i behov av en säker och stabil kommunikation.

D-Link presenterar trådlösa accesspunkterDe nya trådlösa accesspunkterna har support för Power-over-Ethernet (PoE) och det medföljer en PoE-injektor. Detta gör det möjligt att, enkelt och snabbt, installera accesspunkten med endast en kabel. Inget krav att behöva dra extra elkablar.

Viktiga funktioner:

• Gör det möjligt att ansluta nätverk och enheter trådlöst, upp till 5 km resp 20 km avstånd mellan varandra

• Direktstrålande antenner med hög signalförstärkning ger snabb och stabil trådlös täckning med lång räckvidd

• Höga hastigheter och kontinuerlig täckning som filtrerar bort störningar med TDMA-teknik

• IP66-klassat, vattentåligt och dammtätt chassi klarar svåra utomhusförhållanden

• Power over Ethernet(PoE) möjliggör en enklare installation med ström- och nätverksanslutning genom en enda kabel

• 8 kV överspänningsskydd skyddar nätverket mot oväntade överspänningar, till exempel blixtnedslag

• Utmärkta hastigheter med Wi-Fi AC, upp till 867 Mbps på 5 GHz-bandet

• 128-bitars trådlös kryptering för ett säkrare nätverk

Relaterade Artiklar