D-Congress 2021 – Tillsammans formar vi framtidens handel
Hem E-HANDEL D-Congress 2021 – Tillsammans formar vi framtidens handel

D-Congress 2021 – Tillsammans formar vi framtidens handel

Publicerat av: Redaktionen

Den 28 oktober 2021 kan hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln äntligen träffas igen fysiskt på Svenska Mässan i Göteborg för att nätverka och ta del av de senaste insikterna inom e-handeln på D-Congress.

Keynotes att se fram emot är bland annat Kate Ancketill som är en av de främsta talarna inom trender och retail och Rachel Botsman som är ledande expert på tillit i en digital värld.

Det blir även ett spännande panelsamtal om nätapotekens framtid med Pär Svärdsson (Apotea), Björn Thunberg (Meds) och Gustav Hasselgren (Apohem). Och en session om digital mathandel under ledning av Jonas Arnberg (HUI Research) som ni absolut inte vill missa.

D-Congress 2021 – Tillsammans formar vi framtidens handelHela D-Congress-teamet jobbar intensivt för att kunna genomföra ett D-Congress som är minst lika bra som ett normalt år. D-Congress stora styrka är det fysiska mötet, men det kommer även att vara möjligt att följa D-Congress digitalt för de som inte får plats eller kan komma till Göteborg.

För att det inte ska bli för trångt är antalet biljetter begränsat, så säkra din plats redan nu. 3bits är stolt guldpartner till D-Congress och ser fram emot att äntligen få träffas och prata e-handel live på Svenska Mässan.

Relaterade Artiklar