CyberPhoto röstas fram som årets nätbutik inom foto och video
Hem NYHETER CyberPhoto röstas fram som årets nätbutik inom foto och video

CyberPhoto röstas fram som årets nätbutik inom foto och video

Publicerat av: Redaktionen

Prisjämförelsesajten Prisjakts användare har röstat fram CyberPhoto till Årets nätbutik i kategorin foto och video.

CyberPhoto röstas fram som årets nätbutik inom foto och video 1

CyberPhoto – Årets Nätbutik 2018 Foto & Video

Det är andra gången i år som företaget får en liknande utnämning. Tidigare utsågs CyberPhoto även till Årets e-handlare i samma kategori av PriceRunner.
– Vi är oerhört stolta över att ha så nöjda kunder, säger CyberPhotos vd, Patrick Ohlsson.

CyberPhoto fortsätter att hyllas av sina kunder. När prisjämförelsesajten Prisjakt nu har summerat året med hjälp av sina användare har CyberPhoto utsetts till Årets nätbutik 2018 inom kategorin foto och video. Totalt har 121460 användare röstat inom de olika kategorierna på sajten.

– Det här är en fantastisk utnämning. Våra kunder är enormt kunniga och förväntar sig både service och expertis på högsta nivå. I dagens allt mer pressade e-handelsklimat är det en sporrande utmaning att fortsätta hålla samma höga nivå, och samtidigt erbjuda ett konkurrenskraftigt pris. Vi kan inte vara annat än enormt stolta, säger Patrick Ohlsson, vd för CyberPhoto.

Två utnämningar på kort tid

CyberPhoto är en av Skandinaviens största och äldsta leverantörer av fotografisk utrustning. Företaget är också pionjärer inom e-handel och har sålt produkter på nätet sedan 1995. Rutin och kunnande borgar för en stabilitet som många kunder uppenbarligen uppskattar. Utnämningen från Prisjakt är nämligen den andra på kort tid av liknande slag. Tidigare i höst utsågs CyberPhoto också till Årets e-handlare 2018 inom foto och video av tjänsten PriceRunner.

– Vi har nu fått två starka kvitton på att våra kunder uppskattar CyberPhoto som leverantör av allt från analog kamerautrustningen till den senaste drönarteknologin. Vi har en spännvidd som är svår att konkurrera med. Det vet redan våra kunder. Samtidigt måste vi vara ödmjuka inför de förväntningar som finns på oss. Därför är vi extra tacksamma över de här två utmärkelserna, säger Patrick Ohlsson.

Relaterade Artiklar