Crestron Home tar smarta hem till nästa nivå
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Crestron Home tar nu smarta hem till nästa nivå

Crestron Home tar nu smarta hem till nästa nivå

Publicerat av: Redaktionen

Det finns många system för att automatisera privata hem och så finns det Crestron Home!

Crestron Home är en plattform som erbjuder det bästa av underhållning, bekvämlighet och trygghet, som blir en naturlig del i vardagen utan att ta tid eller fokus från något annat.

I Crestron Home-system läggs fokus på användarvänlighet, funktion och integration så att du ska få den bekvämlighet som många drömmer om. Genom att integrera all teknik i ett styrsystem kan du på ett intuitivt sätt få full kontroll över ditt hems många funktioner och öka livskvaliteten med små, enkla medel. Med en knapptryckning på din smartphone, iPad eller touchpanel kan du kontrollera belysningen, justera temperatur, starta TV:n eller spela din favoritlåt från ett och samma system oavsett var du befinner dig.

– Fler har fått upp ögonen för fördelarna med ett ’smart hem’ och några av giganterna inom konsumentelektronik har höjt ribban för vad man som användare ska förvänta sig för upplevelse. Med Crestron Home kan vi erbjuda en användarupplevelse i nivå med de allra bästa konsumentsystemen, uppbackat av den kapacitet, stabilitet och säkerhet som man räknar med från ett Crestronsystem. Att som integratör kunna känna att man har kontroll över ett system och dess olika komponenter blir fundamentet för hela lösningen, säger Per Larsson, säljare Privata hem.

Kärnan i Crestron Home är en kompakt processor som levererar imponerande prestanda för att hantera systemets alla större applikationer som hemautomation, hemmabio, multirum m.m. Det finns idag två processorer som är anpassade efter storleken på projekt:
MC4-R
 – för små till medelstora hem
CP4-R
 – för större system och hem

Crestron Home tar smarta hem till nästa nivåCrestron Home kan integreras mot KNX vilket ger en komplett integrations- och konfigurationsupplevelse som knyter ihop hela ditt smarta hem i en och samma användarupplevelse. Crestron Home är designat för att fungera tillsammans med en mängd olika enheter inklusive 3:e parts produkter och det bästa av allt är att du slipper avancerad programmering då systemet konfigureras via en dator eller iPad. Systemet är intuitivt och konfigurationen sker direkt och en backup lagras i molntjänsten My Crestron Cloud.

– Att man dessutom snarare konfigurerar än programmerar systemet sparar både tid och pengar, och med Crestrons stora ekosystem av lösningar och produkter tillsammans med ett ständigt växande bibliotek av tredjeparts-drivers blir möjligheterna hela tiden större, fortsätter Per.

 

 

Relaterade Artiklar