Consid tar ytterligare kliv i Sitecores strategiska partnerråd
Hem NYHETER Consid tar ytterligare kliv i Sitecores strategiska partnerråd

Consid tar ytterligare kliv i Sitecores strategiska partnerråd

Publicerat av: Redaktionen

Världsledande digitala plattformen Sitecore etablerar nu partnerskapsrådet Sitecore EMEA Partner Advisory Council för sina högst värderade partners inom Europa, Mellanöstern och Afrika.

Consid tar ytterligare kliv i Sitecores strategiska partnerråd 1

Patrik Zenno, affärsområdesansvarig för affärsområdet Consid Interactive.

Patrik Zenno, affärsområdesansvarig för Consid Interactive, har sedan tidigare varit del av den nordiska motsvarigheten, men blir nu handplockad till det nya mer omfattande rådet. ”Med detta kommer ytterligare möjligheter att skapa marknadens bästa digitala affärer tillsammans med våra kunder”, berättar Zenno.

Sitecore är en världsledande tjänsteplattform för hantering av digitala kundupplevelser, digital marknadsföring och e-handel. Consid är sedan tidigare en av Sveriges främsta Sitecorepartners och IT-företaget hjälper dagligen ledande företag och organisationer i världen att utveckla digitala lösningar på Sitecores plattform. Patrik Zenno, affärsområdesansvarig för affärsområdet Consid Interactive, har sedan 2016 suttit med i Sitecore Nordics Partner Advisory Council – en exklusivt utvald grupp partnerchefer som tillsammans med Sitecores nordiska ledning utbyter erfarenheter och driver strategiska frågor kring plattformen och marknadsbehov.

Nu har Zenno blivit handplockad till Sitecore EMEA Partner Advisory Council – ett internationellt strategiskt partnerskapsråd för den större regionen Europa, Mellanöstern och Afrika. Han är därmed en av endast ett fåtal utvalda representanter från Sverige och Norden.

Zenno deltar vid första tillfället i april, i samband med Sitecore Experience Day i London, och de regelbundna interaktioner som Sitecore har för avsikt att föra inom ramarna för rådet framåt. Han ser fram emot ett spännande första möte och de framtida möjligheter som partnerskapsrådet innebär för Consid och framförallt för Consids kunder:

– Consid har idag en position som ledande partner till ett flertal av marknadens främsta digitala tjänsteplattformar. Vi vill vara med och driva den digitala utvecklingen i samhället, därför värdesätter vi de forum som ger oss möjlighet att påverka utvecklingen och återföra våra kunders feedback extra. Att vi nu tar nästa kliv internationellt och får en central roll i Sitecores EMEA Partner Advisory Council är väldigt positivt. Med detta kommer ytterligare möjligheter att skapa marknadens bästa digitala affärer tillsammans med våra kunder. Jag ser mycket fram emot första mötet under Sitecore Experience Day i London inom kort, avslutar Zenno.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>