Com hem lanserar 1200 Mbit/s som högsta hastighet
Hem NYHETER Com hem lanserar 1200 Mbit/s som högsta hastighet

Com hem lanserar 1200 Mbit/s som högsta hastighet

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Com Hem en ny maxhastighet för bredband på 1200 Mbit/s.

Com hem lanserar 1200 Mbit/s som högsta hastighet 1

WiFi C2

Hastigheten rullas initialt ut till 600 000 hushåll i Stockholm, Borås, Falun, Göteborg, Gävle, Jönköping, Linköping, Malmö och Uppsala.

Com Hem uppgraderar just nu sitt FiberKoax-nät till nästa generations standard, Docsis 3.1. Detta innebär mer kapacitet och högre hastighet till alla kunder i nätet, och även att Com Hem kommer att kunna leverera ännu högre hastigheter än 1200 Mbit/s i framtiden.

“Vi har de senaste åren uppgraderat vårt nät och det gör att vi nu kan leverera nedladdningshastigheter på upp till 1200 Mbit/s till ett stort antal svenska hushåll. När utrullningen är klar kommer vi att kunna erbjuda dessa hastigheter i större delen av vårt nät. Uppgraderingen möjliggör även ännu snabbare hastigheter i framtiden. Detta sätter oss i centrum för digitaliseringen av Sverige. ” säger James Lowther, Broadband Director på Com Hem.

Bredband 1200 Mbit/s levereras tillsammans med den nya testvinnande routern WiFi Hub C2.

“De flesta av våra kunder använder internet trådlöst, och vi fokuserar på att leverera bästa möjliga WiFi-upplevelse kombinerat med de snabbaste bredbandshastigheterna. Det är därför vi inkluderar vår nya testvinnande router för att göra det möjligt för våra kunder att få ut det mesta möjliga av sitt bredband,” avslutar James Lowther.

Com Hem Bredband 1200 Mbit finns tillgängligt från och med idag i delar av Stockholmsområdet, Borås, Falun, Göteborg, Gävle, Jönköping, Linköping, Malmö och Uppsala. Nya orter och områden tillkommer regelbundet. Gå in på ”Mina sidor” på comhem.se eller ring 90 222 för att se om hastigheten finns tillgänglig där du bor. Priset för 1200 Mbit är 899 kronor/månad plus frakt- och miljöavgift. Läs mer på comhem.se/bredband eller mer om WiFi Hub C2.

Relaterade Artiklar