Coca-Cola nu tar klivet in i gamingvärlden
Hem GAMING Coca-Cola nu tar klivet in i gamingvärlden

Coca-Cola nu tar klivet in i gamingvärlden

Publicerat av: Redaktionen

Coca-Cola har under många år stöttat e-sporten och vill nu ta nästa kliv in i gamingvärlden.

Det nya varumärkeslöftet om att förena människor och hitta stunder av gemenskap i en splittrad värld är en av anledningarna till att Coca-Cola nu breddar sitt engagemang inom gaming.

Satsningen lanseras i samband med den nya kampanjen We Are One Coke Away From Each Other.

Coca-Cola har under många år stöttat e-sporten och vill nu visa sin support och engagemang genom ytterligare initiativ. I samband med lanseringen av varumärkets nya globala filosofi Real Magic och kampanj We Are One Coke Away From Each Other lyfter man tron på att det som enar oss är större än det som skiljer oss åt. Coca-Cola vill hylla gaming-communityt genom att belysa tron på att virtuella och äkta världar kan mötas. För att sprida budskapet samarbetar varumärket med några av världens ledande influencers inom gaming, så som DJ Alan Walker, Aerial Powers från Team Liquid och Average Jonas. Kampanjen är även en del av ett större samarbete mellan streamingtjänsten Twitch och Coca-Cola.

Coca-Cola nu tar klivet in i gamingvärlden– Vi har under många år varit aktiva inom e-sport men vill nu gå steget längre och visa vårt stöd för hela gamingvärlden. För oss handlar det om att engagera oss i de personer som tycker om oss i den värld de befinner sig i, säger Victoria Adolfsson, varumärkeschef på Coca-Cola Sverige.

Coca-Cola har samarbetat med några av gamingvärldens ledande organisationer, exempelvis League of Legends Challenger Series med flera. Nu vill varumärket ta sponsorskapet till nya nivåer genom en rad planerade aktiviteter.

Relaterade Artiklar