Clubbing TV och Huawei bjuder på digital EDM konsert – dansa med Nordens största DJ:s.
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Clubbing TV och Huawei bjuder på digital EDM konsert

Clubbing TV och Huawei bjuder på digital EDM konsert

Publicerat av: Redaktionen

Finns det något roligare än att dansa med människor du tycker om?

Genom ett exklusivt partnerskap mellan Huawei och Clubbing TV kan Huawei-användare ta del av spelningar och intervjuer från världens mest populära DJ:s inom Elektronisk dansmusik.

Den 14 februari gästas livekanalen av några av Nordens största DJs: Darude, Morten, Orjan Nilsen, Orkidea och Helion. Alla med telefon eller surfplatta från Huawei har kostnadsfri tillgång till kanalen.
Det nya samarbetet ger användare tillgång till hela Clubbing TV:s utbud samt deras livekanal. Den 14 februari sänder kanalen lokala DJ:s och nordiska superstjärnors berättelser om den lokala EDM kulturen. Utöver detta kommer exklusiva framträdanden sändas för att fira det nordiska samarbetet. Sändningen är gratis för alla på Clubbing TV kanalen via Huaweis streamingtjänst.

Clubbing TV och Huawei bjuder på digital EDM konsert – dansa med Nordens största DJ:s.

– Vi är glada över att kunna ge våra användare en kanal tillägnad till elektronisk musik som de kan ta del av hemma i soffan eller ute på språng. Med Clubbing TV vill vi ge användare chansen att djupdyka i musikkulturen och förse dem med intressanta historier och otroliga audiovisuella upplevelser. Vi är därför exalterade över att kunna tillägna denna kväll till några av de största artisterna i Norden, säger Lauri Ogawa, innehållsansvarig för Norden och Centraleuropa på Huawei.

Tillsammans med Huawei breddar Clubbing TV streamingkatalogen och är den nya mobila destinationen för musikälskaren. Under den 14 februari kan användare ta del av en exklusiv livesändning för att se superstjärnor som Darude (Finland), skaparen av dunderhitten Sandstorm eller den danska superproducenten Morten. Clubbing TV är världens första musik och-lifestyle kanal dedikerad till EDM-musik och dess kultur. Utöver detta så erbjuder kanalen andra DJ-spelningar, festivalsändningar, konserter eller intervjuer från hela världen.

Huawei Video erbjuder ett varierat utbud av internationella och europeiska filmer. Användare kan välja från Huaweis varierade GloCal-videoinnehåll för att bland annat titta på de riktigt stora filmerna, nationella som internationella, populära serier, barnprogram, konserter, dokumentärer, live-evenemang, nyheter, sport och annan underhållning. Därtill finns det ett stort urval av premium-paket med olika typer av innehåll. Genom att förena ett flertal innehållsleverantörer erbjuds ett omfattande underhållningsbibliotek. Användare kan välja att prenumerera, att hyra mot en engångskostnad eller att kostnadsfritt ta del av nyhets-, fakta- och underhållningsbaserat innehåll. Huawei Video har idag över 200 miljoner aktiva användare över hela världen.

Relaterade Artiklar