Clas Ohlson har öppnat sin första Lab Store
Hem NYHETER Clas Ohlson har öppnat sin första Lab Store

Clas Ohlson har öppnat sin första Lab Store

Publicerat av: Redaktionen

Clas Ohlson invigde sin första Lab Store idag. Butiken finns i Esbo, Finland, och ytterligare två Lab Stores kommer att öppna under hösten 2018, i Helsingfors och i Stockholm.

Clas Ohlson har öppnat sin första Lab Store 2En Clas Ohlson Lab Store är ett butikskoncept där kunder och besökare kan uppleva Clas Ohlson på ett nytt och spännande sätt, ta del av föreläsningar och event, och vara med och påverka utbudet på ett mer påtagligt sätt genom att testa nya produkter innan de tas in i det bredare sortimentet.

Sortimentet i en Clas Ohlson Lab Store kommer att variera beroende på läge och säsong. Clas Ohlson Lab Store i Otnäs, Esbo, ligger nära Aalto Universitet och erbjudandet är skräddarsytt för studenter. Upplevelsen och erbjudandet i butiken kommer att utvecklas och utvärderas i enlighet med studenternas behov.

Lab Store till Stockholm och Helsingfors

Sveriges första Clas Ohlson Lab Store öppnar på Sveavägen i Stockholm under hösten 2018. Finlands andra Lab Store öppnar i Hagnäs, Helsingfors, även den under hösten.

Clas Ohlson Lab Stores har en tydlig fokus på tjänster, som blir en allt viktigare del av Clas Ohlsons totala erbjudande; att förenkla livet i alla typer av hem.

Relaterade Artiklar